#Ayşen birgÖr ben yoruldum hayat

Ferdi Tayfur - Elim Kolum 03:05

Ferdi Tayfur - Elim Kolum

Ferdi Tayfur Elim Kolum Bağlı ah benim çileli başım (2) kurtulmuyor dertlerden ah benim divane(avare)gönlüm az mı çekti elinden elim kolum bağlı (2) oturamam (bekleyemem) böyle ben nasıl yaşarım söyle yoksun s..

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim 04:09

Gülden Karaböcek - Kırılsın Ellerim

Kırılsın ellerim neye yarıyor Gençliğim gidiyor tutamıyorum Tanrım bana vermiş yorgun ayaklar Bahtımın peşinden koşamıyorum Ne zaman bitecek tanrım bu azap Yarını olmayan günlere kaldım Dünyamı ben yıktım kendi el..

Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen 04:27

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen

Öyle bir inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Nereden bagkandim Ah nasil inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Neden hep ben agladim Sensiz bir dakika Hata saniyeler bile zor Gittin Bitirdin b..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

Diktatör Nedir 02:28

Diktatör Nedir

Ben her şeyi bilirim. En çok bana soracaksınız. Beni siz seçtiniz. Ben kaybetmem. Seçin, yine seçin, ama beni seçin, hep beni…..

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü 03:51

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

Danla Bilic - Üniversitenin İlk Günü Evleneceği Erkeği Bulacağını Sanan Kız Makyajı 18:41

Danla Bilic - Üniversitenin İlk Günü Evleneceği Erkeği Bulacağını Sana

Helloooo ben geldim! Okullar açılıyo, üniversite kayıtları yapıldı, kıyafetler hazırlandı, saçlar boyandı jdkdnfj. Eee ben de heveslerinizi kırmaya geldim! Umarım beğenirsiniz hepinizi çok çok çok öpüyorum YÜZ; Too Fa..

Reynmen Vs Enes Batur 13:41

Reynmen Vs Enes Batur

Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! bugün çok eğlenceli bir video ile sizlerleyim. Enes Batur ile taş, kağıt, makas oynadık ve kaybeden, kazananın istediği herşeyi yaptı. Ben çekerken çok eğlendim. U..

  • umay penbe tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel Evlenebilirim Dedi Şaşırttı Magazin D  28 Şubat 2018 06:03

Çağla Şikel Evlenebilirim Dedi Şaşırttı Magazin D 28 Şubat 2018

Bir etkinliğe katılan güzel sunucu Çağla Şikel ''Ben hiç bir zaman aşka kapımı kapadım demedim, bir daha asla evlenmem demedim. Ben şu an akıştayım, evlenebilirim'' şeklinde açıklamalar yaptı..

  • BETA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3 03:25

Aydın - Kaymaklı Pasta feat Hülya Polat Mp3

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam 00:59

3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam

Diyarbakır'da bulunan bir petrol istasyonuna gelen bir adam cips fiyatının yüksek olduğu iddiası ile kasiyere saldırdı. Kendisini avukat olarak tanıtıp adının M.A. olduğunu söyleyen kişi Bir cips nasıl 3.5 lira olur di..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil) 00:59

Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi can hıraş iş yetiştirirken verdiğiniz yemek siparişinde yaşadığınız durumu yansıtmaktadır? A) Yemin ederim paramla çile çekiyorum, tek keyfim olan öğle yemeğim işkenceye dönüşüyor. B) Ben akıllan..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu 14:35

Şeyda Erdoğan Burak'a Makyaj Yaptık Benden Güzel Oldu

Burak Güngör'ün devamlı olarak o makyajı ben yapsam, ben de güzel olurum laflarına karşılık çekilen cevap videosudur. Biz çekerken çok keyif aldık, umarız izlerken siz de keyif alırsınız!..

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Sen Ne Bahtsız Bir Kardeşimizsin Ey Güvercin 03:09

Sen Ne Bahtsız Bir Kardeşimizsin Ey Güvercin

Ben güvercin kardeşimizin bu kadar derbeder, bu kadar çıtır çerez olduğunu bilmezdim. görüntüleri görünce çok üzüldüm ben. şu an ağlıyorum biliyor musunuz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım 04:09

Ferdi Tayfur Yağmur Gözyaşım

Gözlerimde bin bir ümit bakıyorum uzaklara Sanki bana uçuyorsun dalıyorum hayallere Nerede bahçeler nerede sahiller Hani buluşmalar nerde yemiler Ben şimdi bu yerlerde sensiz kalmışım Bulutlar habercim yağmur gözya..

Masterchef Mehmet İle Şırdan Yaptık #UstaÇırak 29:14

Masterchef Mehmet İle Şırdan Yaptık #UstaÇırak

Ben Enes Batur , MasterChef Mehmet ile Şırdan yapmayı öğrendik #UstaÇırak (Usta&Çırak) serisinde ben çırak Mehmet Usta oldu Şırdan yapımını öğretti yemek yaptık 3 tür özel sipesyel şurdan yedik , güzel ve eğlenceli ve ko..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Samida - Köprüden Geçemedim 03:13

Samida - Köprüden Geçemedim

Samida - Köprüden Geçemedim Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ, Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Köprüden geçemedim Az doldur içemedim Sen benden vazgeçtiysen Ben senden geçemedim Ay doğar mavi mavi Rüyamda gör..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tazyikli Suya Karşı Yürümek ! 12:36

Tazyikli Suya Karşı Yürümek !

Ben Orkun Işıtmak, bugün yine yepyeni bir challenge ile karşınızdayım! Üstüme tazyikli su sıktılar ve ben de ona karşı yürümeye çalıştım. Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!..

  • JET TV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..