#Ayşen birgÖr ben yoruldum hayat

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Aykut Elmas'la Eski Vine'larımızı İzledik 15:32

Aykut Elmas'la Eski Vine'larımızı İzledik

Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Sevgilimle izlediğim eski vinelara çok fazla Aykut Elmas'la da çektiğiniz videoları izleyin diye yorum yapmışsınız, ben de sizi kıramayacağım iç..

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Halit Bilgiç - Munzur Baba 03:14

Halit Bilgiç - Munzur Baba

Munzur Baba Şarkı Sözleri İle Munzur baba ben yarimi getiremedim getiremedim Elini açıpta dua ettiremedim ettiremedim Ne yaptımsa ne ettimse yettiremedim Munzur baba Benide al n’olur yanına oy Ha sen gittin ha ben öl..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Güne Bakan - İnanamam 04:17

Güne Bakan - İnanamam

İnanamam şarkı sözleri ile Bir şey söyle Bir şey söyle Sustukça kanıyor kalbin can damarı Bir şey söyle Bakma öyle, çok acıyor Bakma öyle, yüreğimi yakıyor Gözlerden süzülür aşkın son kalanı Bakma öyle Kalbime ben bun..

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı 03:08

Şenay Lambaoğlu - Aman Avcı

Aman Avcı şarkı sözleri ile Aman avcı vurma beni Ben bu dağların ay balam maralıyam Maralıyam hem yaralı Avcı vurmuş ay balam yaralıyam Bir taş attım çaya düştü Çaydan bir çift ay balam suna uçtu Benim gönlüm sana..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Neden Hastanelik Oldu 03:28

Serdar Ortaç Ve Eşi Chloe Loughnan Neden Hastanelik Oldu

Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle boşanma kararı aldığı iddia edilen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti dün akşam Maslak Acıbadem Hastanesi'ndeydi. Hastaneyi arka kapıdan terk ederken görüntülenen S..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır 03:01

Serdar Ortaç'ın Annesi Serdar'ın Getirdiği Kız Başımın Tacıdır

Anne Nesrin Ortaç Oğlu Serdar Ortaç'ı İzlemeye Gitti.Konser Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Ortaç Oğlunun Boşanmasında Çocukları Olmadığı İçin Çok Fazla Üzülmediğini Söyledi. Serdar Ortaç Ve Chloe'nin Boşanması..

  • BETA tarafından
  • 186 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selde sürüklenen yaşlı adam o anları anlattı 02:35

Selde sürüklenen yaşlı adam o anları anlattı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi'nde meydana gelen sel felaketinde sel sularına kapılarak metrelerce sürüklenen yaşlı adam, yaşadığı dehşeti anlattı. Sel sularında sürüklenen 70 yaşındaki Cemalett..

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı 01:58

17 yaşındaki kayıp Damla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde oturan ve kaybolan 17 yaşındaki Damla sosyal medya hesabından video paylaşarak “Kaçırıldı falan diye endişe etmişsiniz, ama ben kaçırılmadım hepinize teşekkür ediyorum. Ailemin beni aradığını ..

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola 03:01

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola

Kanatlardan Çıktım Yola şarkı sözleri ile Kanatlardan çıktım yola Budaklarda verdim mola Kanatlardan çıktım yola Kızlar dizilmişler yola Ağla benim anneciğim Gelin oldum istanbula •••••• Kanatların yolları taştan S..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal 03:49

Ekin Ekinci - Yanımda Kal

Yanımda Kal şarkı sözleri ile Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını ..

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun 02:59

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun

Söz ve Müzik: Yol’a Düş Klarnet: Gökhan Arslan ÖMRÜM SENİN OLSUN Yüzün,gecenin esmer gölgesidir sevdiğim Getir gözlerini canım,kederinden öpeyim Ömrüne gün, yalnızlığına yoldaş olaydım Sen mutlu ol da canım,harcanan b..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER! 02:40

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER!

Büyükçekmece’de 21 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen cinayetin davasında öldürülen genç kızın babası, Ben olayı bilseydim şimdi sanıkların yerinde ben olacaktım. Şikayetçi değilim dedi...

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

İbrahim Bakır - Hasretim 02:30

İbrahim Bakır - Hasretim

Hasretim şarkı sözleri ile Yüreğim ölü gibi Bak kalbim serseri Yüreğime değme demedi Gel yine sev beni Gün ağardı delirdim Ben sana hep biterdim Görmedin Zalim beni Ben sana hep hasretim..