#Ayşen birgÖr ben yoruldum hayat

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bir Miyiz 03:35

İrem Derici - Bir Miyiz

Olmuyor Bu sabah güneş bile tuhaf Doğmuyor Kafam hayli karışık Gözlerim aynada beni bile görmüyor Bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor Ben aşkı hapsettim Ama artık kilit sende durmuyor Gel yapma d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın 05:22

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın

Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb 02:56

Badshah - Mercy Feat. Lauren Gottlieb

Mercy Lyrics Ik kone mein tha baitha Jab mujhe woh dikhi thi Woh sabse alag thi Woh sabse haseen Aankhen meri phir uski aankhon se ja mili Ik vaari, do vaari, phir nikli hansi Ik haath hawa vich dooje ‘ch glass Mainu ni..

  • PengoTV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Feride Hilal Akın - Yağmur 02:40

Feride Hilal Akın - Yağmur

Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık. Üzerime gel istersen. Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık. Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen. Kalmadı hiç kaç..

Yangın Nurhan Damcıoğlu 02:10

Yangın Nurhan Damcıoğlu

Ah çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım billahi soldurmam seni Aman çıtı pıtı mini mini Mis kokuyor ballı teni Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni Yangın var yangın var ..