#Ayşen birgÖr ben yoruldum hayat

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Gökhan Keser - Unutulmuşum 03:10

Gökhan Keser - Unutulmuşum

Olsan da olmasanda yaşarım ben bu aşkı Gerekirse efendi gibi çekerim de acımı Keyif senin gönül senin yine sen bilirsin Yandığı gibi sönerde içimin lavı Sen iyi ol gönlünü hep hoş tut Ben solmuşum gül gibi Sedefi ..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar 04:38

Müslüm Gürses - Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım,ben yalnızım,yalnızım Kaderim bu böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şark..

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı 04:03

Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Eser Eyüboğlu Adem Kılıççı

Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki dile ben Geli..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Şebnem Ferah - Hoşçakal 04:44

Şebnem Ferah - Hoşçakal

Şebnem Ferah - Hoşçakal Albüm Adı : Can Kırıkları Düzelten : ask bocegi Seni ararken Kendimi kaybetmekten yoruldum Bulduğumu zannettiğimde Kendimden ayrı düştüm Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Thebehz - Yanımda Kal  02:38

Thebehz - Yanımda Kal

YANIMDA KAL (prod. Al Dash) şarkı sözleri ile Çık artık hayatımdan inanmıyorum sana dün gibi bakma bana Kırmızım yanımda kal Kas katı her yanım kan Yoruldum artık inan Savaştım tek başıma Kırmızım benimle kal ..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil 04:31

Ali Kınık - Bildiğin Gibi Değil

Eskiden Bir adım vardı Ümidim feryadım vardı Şimdi ben o ben değilim Yolumu bilmiyorum Ölmüyor gülmüyorum Bu hayat yordu beni Bildiğin gibi değil Dallarım devriliyor gençliğim savruluyor Bir ayaz vurdu beni Bildiğin g..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..