#Ayşenur kolivar yaylalar

Ayşenur Yaylalı Ten Rengine Uygun Şal Modeli Seçimi 08:36

Ayşenur Yaylalı Ten Rengine Uygun Şal Modeli Seçimi

Sizler için faydalı bir video çekmek istedim öğrendiklerimi bu videoda sizlerle paylaştım videomu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı unutmayın umarım keyifle izlersiniz ❤ Abone olmayı lütfen unutmayın. İzlemek istediği..

Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı 06:52

Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı

Merhabalar bu videoda gözlük kullananlar için bir takım detaylardan bahsettim.Bundan sonraki stil videolarım da daha detaylı bir şekilde bu konuyu tekrar ele alacağım:) Umarım keyifle izleyeceğiniz bir video olur..

Ayşenur Balcı Kimdir? 01:36

Ayşenur Balcı Kimdir?

23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların ..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama 00:38

İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Güldüren Uyarlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay ziyaretinde Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek vermek için Hatay'a gelen sanatçılarla bir araya geldi. İbrahim Tatlıses, “Yaylalar” türküsünü söyledi. Türküyü ha..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem 04:22

Mustafa Topaloğlu - Of Of Eminem

Mustafa Topaloğlu - Eminem - Sözleri sabahtan gördüm seni, çok beyaz geldin bana. konakta mı büyüdün oy oy emine'm, güneş değmemiş sana güneş değmemiş sana. parmağında yüzükler kolunda bilezikler, oy sana dolanayı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1 10:35

TRT Reklam Kuşağı (1990) 1

Vim Beko Turbo Fırın (Ayşenur Yazıcı) Wella New Wave Yeni Diş Macunu Alo Matik (Nilgün Kasapbaşoğlu) Ülker Metro Ziraat Bankası Helix Vernel Aymar Fab Matik İpana Anti Tartar Singer Cif Yudum Nivea Creme Loréal Aygaz Fır..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları 01:52

Hangi Ünlü Kaç Kilo?İşte Türk Ünlüler ve Kiloları

-videoda yer alan Türk ünlüler- Fahriye Evcen Tuba Büyüküstün Beren Saat Nurgül Yeşilçay Hazal Kaya Aslı Enver Ebru Şallı Özgü Namal Ayşenur Balcı Elçin Sangu Furkan Andıç Tolga Sarıtaş Kaan Urgancıoğlu Şükrü Özyıldız Ar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce