#Ayşenur kolivar zulmetme karadeniz sen anlat karadeniz

OY SEVDAM - Ünal Sofuoğlu 03:23

OY SEVDAM - Ünal Sofuoğlu

OY SEVDAM - Ünal Sofuoğlu..

GELİN HAVASI - Ünal Sofuoğlu 02:51

GELİN HAVASI - Ünal Sofuoğlu

GELİN HAVASI - Ünal Sofuoğlu..

OY OY SEVDUĞUM (Ayağunde  Çorabun) - Ünal Sofuoğlu 02:44

OY OY SEVDUĞUM (Ayağunde Çorabun) - Ünal Sofuoğlu

OY OY SEVDUĞUM (Ayağunde Çorabun) - Ünal Sofuoğlu..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köksal Baba’dan Mükemmel Kroşe 00:36

Köksal Baba’dan Mükemmel Kroşe

Karadeniz'in sevilen adamı sosyal medya fenomeni Köksal Baba üzerine fazla giden elemana sağlam bir kroşe çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı 01:17

ABD ve Rus Uçaklarından İt Dalaşı

Karadeniz semalarında hareketli dakikalar yaşandı. amerikan donanmasına ait bir uçak, Rus uçakları tarafından engellendi. Böylelikle en önemli hava olayı ABD ile Rusya arasında gerçekleşmiş oldu...

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya 01:01

ABD ve Rus Uçakları Yine Karşı Karşıya

Karadeniz’den sonra ABD ile Rus uçakları arasında Uzakdoğu’da da gerilim yaşandı. ABD’ye ait keşif uçaklarının uçuşu, Rus savaş uçakları tarafından engellenmeye çalışıldı...

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover) 03:46

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover)

Türk Rock Müziğinin yaşayan efsanesi Erkin Koray'ın güzide eseri Şaşkın'ı Karadeniz enstrümanları ile icra ettik. Projemizin dördüncü parçası olarak yayınladığımız Şaşkın'ı keyifle dinlemenizi umuyor, emeği geçen herkese..

Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip) 05:22

Gökhan TÜRKMEN - Büyük İnsan (Orjinal Klip)

Senaryo, Goruntu Yonetmeni, Kurgu ve Yonetmen Aydin Ketenag Oyuncular Nuri Karadeniz Gonca Celik Yonetmen Yardimcisi Emel Buldak Sanat Yonetmeni ve Set Fotograflari Osman Odabas Goruntu Yonetmeni Yardimcisi M.Harun T..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi 01:14

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi

Türkiye'nin 3. Sondaj Gemisi Kanuni yeniden görev başında. Kanuni, Karadeniz’de doğalgaz arama faaliyetleri için Zonguldak'a geldi...

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Mıhlama değil, muhlama! 02:28

Mıhlama değil, muhlama!

İSMİ HEP TARTIŞMA KONUSUYDU. KİMİ MIHLAMA DEDİ, KİMİ DE MUHLAMA.. KARADENİZ MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ HAKKINDA SON SÖZÜ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SÖYLEDİ. RİZE MUHLAMASINI COĞRAFİ İŞARETLE TESCİLLEDİ.....

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm 04:22

Ali Baran - Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyumca Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Ba..

Ali Baran - Mihriban 04:49

Ali Baran - Mihriban

Sözleri: Sarı saçlarını deli gönlüme, Bağlamışım çözülmüyor Mihriban Mihriban. Ayrılıktan zor belleme ölümü ölümü, Görmeyince sezilmiyor Mihriban sevdiğim Mihriban. Yar deyince kalem elden düşüyor, Gözlerim görmüyo..

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet 01:39

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet

Kimi Senegal’den kimi Zanbia’dan kimi Sudan’dan bir umut geldi. Onların hayalleri Karadeniz’in çay tarlalarında yeşerdi...

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

İstanbul'da Şile ve Kilyos'ta Denize Girmek Yasaklandı! İşte Detaylar 01:50

İstanbul'da Şile ve Kilyos'ta Denize Girmek Yasaklandı! İşte Detaylar

KARADENİZ HIRÇINLAŞTI 5 KİŞİ KAYBOLDU...

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı! 01:45

DİKKAT! Ne Kadar İyi Bilirseniz O Kadar Dezavantajlı!

Karadeniz sahillerinde son günlerde peş peşe boğulma haberleri geliyor. Birçok noktada denize girmek yasaklandı. Peki boğulmaların sebebi iyi yüzme bilmemek mi? Hayır! Çünkü denizde gizli bir tehlike var. Adı: RİP akıntı..

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı! 04:20

Sel gitti ardında büyük bir acı bıraktı!

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 31 kişi hayatını kaybetti...

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..