#Az olanlar

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Twirlywoos - 1. Sezon 10. Bölüm - Yukarı Ve Aşağı 10:56

Twirlywoos - 1. Sezon 10. Bölüm - Yukarı Ve Aşağı

Küçük olanlar bu yaramaz karakterleri sever! Büyük BigHoo, Toodloo, Chickedy, Chick ve Peekaboo, büyük kırmızı teknelerinde maceralarını yaşadıkları için merak ediyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 457 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Twirlywoos - Tepe Taklak - 1. Sezon 20. Bölüm 11:05

Twirlywoos - Tepe Taklak - 1. Sezon 20. Bölüm

Küçük olanlar bu yaramaz karakterleri sever! Büyük BigHoo, Toodloo, Chickedy, Chick ve Peekaboo, büyük kırmızı teknelerinde maceralarını yaşadıkları için merak ediyorlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 344 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Golf Arabasıyla Adama Çarpan Sarhoş 00:13

Golf Arabasıyla Adama Çarpan Sarhoş

Golf sahasında alkolü fazla kaçıran ikili , sarhoş halde birde golf arabasına binince olanlar olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jandarma Aramasından Kaçmak İçin Gizlenen Amca 01:04

Jandarma Aramasından Kaçmak İçin Gizlenen Amca

Türkiye genelinde 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları yasaklandı. Bu uyarıyı dikkate almayıp bir gencin arabasına binen amca yakalanmamak için gizlenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse 00:26

Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse

Corona virüs salgını nedeniyle kronik hastalığı olanlar ve yaşlı olan insanların evlerinden çıkmaları büyük bir risk oluşturuyor. Bu yüzden de yaşlı insanların evde karantina altında kalmaları büyük önem taşıyor. Böyle o..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ev Yapımı Şarabın Gazabına Uğrayan Kadın 00:21

Ev Yapımı Şarabın Gazabına Uğrayan Kadın

Ev yapımı şarap doğru şekilde fermante edilmeyince olanlar oldu. Kapağı açtığı anda ışık hızında fışkıran şarap ortalığı mahvetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca 00:08

Yurt Dışında Benzin Ucuz Olunca

Aracına yakıt almak için benzin istasyonuna giren sürücü , pompayı aracına takıp ödeme yapmak için markete girince olanlar olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Atv'yi Şaha Kaldıran Şişman Genç 00:03

Atv'yi Şaha Kaldıran Şişman Genç

Orman gezisi için atv kiralayan gençler eğlence dolu anlara erken başlamışlar. Şişman genç atv kullanan arkadaşının arkasına binince olanlar olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğum Gününü Sabote Eden Arkadaşının Saçını Başını Yolan Ufaklık 01:01

Doğum Gününü Sabote Eden Arkadaşının Saçını Başını Yolan Ufaklık

3. yaşına giren Maria pastasını üflemek istediği sırada, arkadaşı da mumlara üflüyor. Sonra ise olanlar oluyor. Maria sinirlerine hakim olamıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 291 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Sözün bittiği yer İzmir! 03:18

Sözün bittiği yer İzmir!

İZMİR'İ SARSAN DEPREMİN ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇTİ.. YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİNİN DE ARALARINDA OLDUĞU 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. BU ARADA O BİNALARIN YAPIMINA ŞAHİT OLANLAR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ,,, FELAKETİN GÖZ GÖR..

Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Herkes evde onlar sokakta! 02:58

Herkes evde onlar sokakta!

HEM ALKOLLÜ HEM SAHTE EHLİYETLE ÇEVİRMEYE TAKILANLAR, TOP PEŞİNDE KOŞARKEN POLİSİ GÖRÜP KAÇAN ÇOCUKLAR, HERKES EVDE OTURUP TEDBİRLERE UYMAYA ÇALIŞIRKEN,, YİNE DIŞARIDA OLANLAR VARDI. YURTTAN KISITLAMA MANZARALARINA BAKA..

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak'' 01:43

''Konut Fiyatları 2021 Yılında @ Artacak''

Gayrimenkul yatırımı yapanlar ya da yapacak olanlar dikkat bu haber sizleri ilgilendiriyor. Uzmanlara göre konut yatırımı altın ve dövizden daha fazla kazandırıyor. Bu yılsa gayrimenkul fiyatları yüzde 40 artacak...

Tarçın tüketirken aman dikkat! 02:16

Tarçın tüketirken aman dikkat!

TARÇIN... UZMANLARIN 'MUTLAKA TÜKETİN' DEDİĞİ MUCİZE BİR BAHARAT... AMA DİKKAT ETMEKTE FAYDA VAR! ZİRA TARÇININ BAZI TÜRLERİ, ÖZELLİKLE DE ÇİN MENŞEİLİ OLANLAR ADETA TEHLİKE SAÇIYOR... PEKİ DOĞRU TARÇINI NASIL AYIRT EDEC..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı 02:55

Özel hastanelerin salgın fırsatçılığı

Salgını fırsata dönüştürme çabasında olanlar var. Bazı özel hastaneler yasal olmamasına rağmen Korona virüs hastalarından ücret talep ediyor...

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verdi 02:55

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verd

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz Bizim Hikayemiz'e destek olanlar arasındaydı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kal..

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video) 03:03

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video)

YUH YUH (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İmre Haydaroğlu Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Elektro Bağlama: Ali Yılmaz Vokal: Oğuz Yılmaz Uzaktan yakından yuh çekm..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..