#Azad bedran dur bu müzik dinle

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Ali Baran - Söyle 02:22

Ali Baran - Söyle

Sözleri: Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha..

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Çatışma Çıktı 03:04

Gaziantep’te Çatışma Çıktı

Gaziantep’te polisin dur ihtarına uymayan araçtan polise ateş açıldı. Polisin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 kişi yaralı olarak ele geçirildi...

Böyle mi Olacaktı Sonumuz 02:46

Böyle mi Olacaktı Sonumuz

Ayrı Dünyalar, Orhan Aksoy'un yönettiği, senaryosunu Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in yazdığı 1974 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Cüneyt Arkın ve Gülşen Bubikoğlu'dur...

The Walking Dead Turkey - Seigard 02:01

The Walking Dead Turkey - Seigard

Az pişmiş tavuk döner yüzünden Kıbrıs gemisinde yayılan zombi virüsü tüm ülkeye saçıldı. Bir grup cesur genç zombilere dur diyor. Haydi sen de dur de...

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle Hayatı 05:09

Sylvester Stallone (Rambo - Rocky) Çocukluğundan Günümüze Gösellerle H

Michael Sylvester Gardenzio Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline Jackie Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisye..

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Gülben Ergen - Bay Doğru 04:14

Gülben Ergen - Bay Doğru

Bir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun. Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun. Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey ..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı 02:10

Gözaltındaki 2 Kişi Emniyetten Kaçtı

Çalıntı otomobille dün Çorum’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan 4 zanlı Erbaa’da yakalanmış otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı bir gerçek tabanca ile bir pompalı tüfek ele geçirilmişti. Yakalanan zanlıların k..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Şampanya İle El Yıkamak 00:26

Şampanya İle El Yıkamak

Azad Yılmaz isimli iş adamı Barcode adlı mekanda şampanya ile el yıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce