#Azer bülbül başka yar sevme müzik dinle

Salih Yılmaz - Şelale Klip 04:12

Salih Yılmaz - Şelale Klip

Salih Yılmaz Şelale Şarkısı Sözleri Uzaktan Sevda etmek Girsin yerin dibine Yakından seven yarim Gelsin girsin koynuma Kar yağar sinesine Yarin elbisesine Eski yarin ömrünü Ver Allah yenisine Aha koy sevduğum Başını omuz..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.540 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Serttaş  Söyleme 04:05

Bülent Serttaş Söyleme

Seher yeli, sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükük kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyleme, söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyl..

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki 03:14

Utku Güzelgül - Hiç Sevmedim ki

Hiç Sevmedim ki şarkı sözleri ile Hadi güzelim bu yollar helal sana aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkından başka. Havan cakan yeter sana da bana da aşkından yanana, Sebebini sordum söylemiyorsun aşkınd..

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz 03:30

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : instagram - Suleymancapr youtube - Süleyman Çapar sözler Yarım kalan birşeyler var senden bir parça Yokluğunla yüzyüze gelipte anlatamaz asl..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show) 09:32

Ahmet Selçuk İlkan Şarkıları (Canlı Performans - Beyaz Show)

Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri Kimini yakıp gitti Kimini yıkıp gitti Seni de..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet - Geç Kaldım 04:30

Muhabbet - Geç Kaldım

Ne haldesin şu anda bilemiyorum O güzel gözlerini göremiyorum Başka birini yerine sevemiyorum Geç kaldım sevgine yetişemedim Geç kaldım sevgine yetişemedim Rüyamda her gece seni görürüm Kahrımdan bir bilsen nasıl ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim 04:16

Orhan Gencebay - Sensin Benim Çilegahim

Orhan Gencebay – Sensin Benim Çilegahım Şarkı Sözü Başka gül koklamam senin üstüne Başka göz değdirtmem güzel gözüne Allah şahidimdir kullar şahidimdir Seni kıble yaptım kalan ömrüme Kalan ömrümü İzin sende sabır bende..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Gökhan Özen -  Mahsum Kedi 05:25

Gökhan Özen - Mahsum Kedi

Gökhan Özen Mahsum Kedi dinle Bir masum kedi gibi koynuma Kıvrılıp uyuduğun günler nerde O bembeyaz, o pamuk ayaklarınla Odamda bıraktığın izler nerde Ben bir başkasını sahiplenirken Sen bir yabancının gözlerine bakaca..

  • Candy tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..