#Azer bülbül başka yar sevme müzik dinle

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen 04:21

Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen

Söz: Korkmaz Bıçkın Müzik: Mustafa Arapoğlu Düzenleme: Mustafa Arapoğlu Yönetmen: İbrahim Bülbül..

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe 05:22

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe

Samida - Bu Tepe Pullu Tepe Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ (Ara Sazlar Beste Ali Kazım AKDAĞ, “Hüzün” Part 1) Vokal Düzenleme: Samida Bu tepe pullu tepe (Nenni de yarim nenni) Su gelir serpe serpe (Eski de yar..

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Elif Karlı - Efil Efil 03:42

Elif Karlı - Efil Efil

Elif Karlı - Efil Efil Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yarası yar olanın yarısı yoktur Gönlü hazan yeridir efkarı çoktur Benim bu derdimin Dermanı yoktur Efil efil esiyor da ayrılık yeli Kıyıya vurmuş salım da yarim gideli..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın 04:30

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın

UNUTAMAZSIN Başka bir şehirle Başka bir hayatla Unutur muyum sandın Sesim kulağında Kokum sa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur Derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani Dersin sevgilim mi ki D..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Ağabeyinin Suikaste Uğradığı An 01:15

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Ağabeyinin Suikaste Uğradığı An

Büyük tartışmalara neden olan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ağabeyinin suikate uğradığı anın görüntüleri yayınlandı. Kim Jong Un'un başka bir anneden olan kardeşi Kim Jong Nam'ın Malezya'da uğradığı o saldırı anı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Bu Resmen Eşek Şakası 02:27

Bu Resmen Eşek Şakası

Bu Şaka Baska Baska Şaka..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunuslara Yapılan Ayna Testi 01:41

Yunuslara Yapılan Ayna Testi

Yunus balıkları gözlem evinde, pencereye tek taraflı bir ayna yerleştiriliyor. Aynada görünen balığın başka bir yunus olmadığını, kendi yansımaları olduğunu çok kısa bir zaman içinde farkeden yunuslar bizleri şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce