#Azer bülbül başımda bela var müzik dinle

Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Alişan - Saçlarını Yol Getir 06:35

Alişan - Saçlarını Yol Getir

Tabib sen elleme benim yaramı Beni bu dertlere salanı getir Kabul etmem bir gün eksik olursa Benden bu ömrümü çalanı getir Git ara bul getir, saçlarını yol getir Bir kor oldu gömülüyor özümde Nağme nağme iniliyor sazımd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin 04:53

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin

AÇMA ZÜLÜFLERİN Açma zülüflerin yar yellere karşı, Senin zülfün benim telim değil mi, Bülbül figan eder güllere karşı, O yar benim gülüm değil mi, Sallama saçların yar sende bulunsun, Azrail misali yar canım alırsın, Et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN 06:31

COŞKUN SABAH - HATIRAM OLSUN

Inan siir gözlüm Inan gönül sözlüm Sensiz bir dunyayi yasamam yasamam yasayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde sicacik sicacik bir sevgin var Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana site..

İsrafil Yıldırım - Başkomutan 02:54

İsrafil Yıldırım - Başkomutan

Özledik vatanı gözledik Gözleri kapatıp bu aziz milleti biz dinledik Yaralarımız var içimizi sızlatan Analarımız var Yürekleri ağlayan Şerefsizler var vatanını satan Devlet başkanım geri gelsin idam.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Brenna MacCrimmon - Ben bir martı olsam 04:34

Brenna MacCrimmon - Ben bir martı olsam

Ben bir martı olsam (Sözleri) Ben bir bülbül olsam Ötsem bahçelerde Her türkümde yaksam Adını üzerine Her sabah şakırım gülüm Gülüm nina nina nay Ben bir martı olsam Uçsam denizlere Rüzgarlara açsam Giderim sehe..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Gülşen Kutlu-Derdimin Ortağı Sinem Bülbülü İzle 06:44

Gülşen Kutlu-Derdimin Ortağı Sinem Bülbülü İzle

Derdimin ortagı sinem bülbül şarkısı..

Neşet Ertaş'ın 'Garip' Lakabı 01:30

Neşet Ertaş'ın 'Garip' Lakabı

Neşet Ertaş'ın Garip lakabı ve Garip Bülbül türküsü hakkındaki röportajı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolgahan Sayışman'dan Karısına Esprili Gönderme 02:14

Tolgahan Sayışman'dan Karısına Esprili Gönderme

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi’ye Kameralar Geldiğinde Bülbül Gibi Şakıyorsun diyerek esprili bir göndermede bulundu....

  • ANKA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü İsimlerden Eren Bülbüle Duygulandıran Paylaşımlar 16:07

Ünlü İsimlerden Eren Bülbüle Duygulandıran Paylaşımlar

Trabzon Maçkada terör örgütü mensuplarının askere ihbar eden 15 yaşındaki şehit Eren Bülbül için yapılan duygusal paylaşımlar....

  • ANKA tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mine Koşan  Sevda Yüklü Kervanlar 03:44

Mine Koşan Sevda Yüklü Kervanlar

Sevda yüklü kervanlar Senin kapından geçer Aşk şarabını içenler Yârin derdine düşer Bu han garip yatağı Bülbül derdimin ortağı Aşkın söyletir beni feryat feryat Dilin söyletir beni feryat feryat Aşkın ne zor şeymiş Düşme..

Nuray Hafiftaş Son Sağlık Durumu - Bülent Ersoy, Tarkan'la Yaptıkları Düetin Yayın Tarihini Açıkladı 08:16

Nuray Hafiftaş Son Sağlık Durumu - Bülent Ersoy, Tarkan'la Yaptıkları

Kemoterapi tedavisi gören Nuray Hafiftaş'ın son sağlık durumu hakkında çok özel bilgiler. Nuray Hafiftaş, kanser tedavisi devam ederken Yunus Bülbül'le düet yapıp klip çekti. Bülent Ersoy; megastar Tarkan'la yaptıkları m..

  • BETA tarafından
  • 1.674 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teröristlerin Insansız Hava Aracı Böyle Düşürüldü 00:55

Teröristlerin Insansız Hava Aracı Böyle Düşürüldü

Afrin'in kuzeyindeki Bülbül çevresinde teröristlerin uçurduğu bir insansız hava aracı imha edildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ağır makineli silahlarla vurulan hava aracı arazide bulunuyor...

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları 01:46

Gece Boyunca ÖSO İle YPG-PYD Arasında Yaşanan Çatışma Anları

Afrin'in kuzeyindeki Bülbül beldesi kırsalında gece boyunca TSK destekli ÖSO birlikleri ile terör örgütü PKK arasında çatışmalar devam etti. İşte yaşanan sıcak çatışma anları...