#Azer bülbül belaya düştüm müzik dinle

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Kalben - Yol 03:31

Kalben - Yol

Geceden düştüm yola Vardım bir garip hana Ne ana var ne de baba Sırtımda bir hançer Elimde bir yara Kalbim kana kana düştüm Yola bak dedi yola Benzemez o iki kola Kavuşsa da kavuşmasa da Akar ince ince Akar ince ince ..

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar 04:03

Ceylan - Entarisi Dım Dım Yar

Entarisi dım dım yar Gelir diye umdum yar Yatsıya kadar bekledim Gözlerimi yumdum yar Hım hım hım da hım hım yar Vıy vıy vıy vıy da vıy vıy yar Hımı hımı hım da hım hım yar Vıy vıy vıy da vıy vıy yar Entarisin ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video) 03:31

Cem Çınar - Sen Olmayınca (Official Lyric Video)

Söz: Cem Çınar Müzik : Deeperise, Cem Çınar Aranje: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Şarkı Sözleri: Ne güzel gözlerinde kaybolmak Ve özel sesinden (sesinde) ismimi duymak Bulutlar ardına kadar kapanır Sen olmayı..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, Elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, O ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Delalım _ Diyarbekir Yoluna (Cover) 02:31

Soner Sarıkabadayı - Delalım _ Diyarbekir Yoluna (Cover)

Söz & Müzik: Anonim Kayıt & Mix: Thomas Brett Video: Onur Oğuz & Eda Atlas Stüdyo: PDND Müzik ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Diyarbekir yoluna le diyarbekir yoluna Toydum düştüm toruna le..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020 02:54

Tuğçe KANDEMİR - Gurbette Ömrüm Geçecek 2020

Sözleri; Gurbette ömrüm geçecek Bir daracık yerimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Oturup derdim dökecek Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Bir vefalı yarimde yok Dünya derler o da fani V..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Neredesin Firuze Filminden   Ya Evde Yoksan 02:03

Neredesin Firuze Filminden Ya Evde Yoksan

aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamda bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan... sabahlara kadar içsek sevişsek e ben işe gitsem ne sen ayılsan derin bir uykunun dibi..

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..