#Azer bülbül belaya düştüm müzik dinle

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix ) 03:47

Sancak - Çık Aklımdan ( Remix )

Sancak - Çık Aklımdan Remix Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe heve..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim 05:43

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim Dinle Aşk ilinden geldim Haydar Bir sevdaya düştüm Haydar Yere göğe havalandım Sığmaz oldum tene Haydar Durmaz oldum yine Haydar Bir serçecik can istedim O cana canan istedim Gön..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Gökçe - Sen 03:47

Gökçe - Sen

Gökçe - Sen Şarkı Sözleri Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum A..

  • PengoTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fulya Ünal - Küt 03:20

Fulya Ünal - Küt

Küt şarkı sözleri ile; Hadi gel de sevme şimdi Gel de görme şimdi Gel de özleme şimdi sevme sırası bende Başıma bela mısın Kalbe zarar mısın Be insaf sızım söyle bana yarar mısın Öldüm öldüm küt öldüm Ben kalbimi san..

Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

ikikardesh - Haleluya 03:08

ikikardesh - Haleluya

Sözler: Gel gel rüyalarıma Çicek koyuyorum yollarına Kandım yeniden oyunlarına Dünlerine yarınlarına Düştüm gecelerin ortasına Daha var güneşin doğmasına Kim döner bakar arkasına Öncesine sonrasına Dışarıda deli gibi..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce