#Azer bülbül belaya düştüm müzik dinle

Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer 03:22

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer

Derde düştüm dermanımı ararım Derdimin dermanı yar imiş meğer Yari arar iken yardan ıradım Yardan ayrı kalmak ya dost zor imiş meğer Turab olup yare varayım dedim Ayağına yüzüm süreyim dedim O yarin sırrına ereyim..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Kara Güneş - Koyma Beni 02:38

Kara Güneş - Koyma Beni

bir garip gezginim dalına kuzgunum ben senin yazgınım aşk yolunda koyma beni kuzgunu sevmezler sevmeyi bilmezler canımı koymazlar kaçalım dağlara şimdi aman aman aman yüreğine kurban gülüşüne hayran azlı yarim koyma be..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum 04:28

Harun Kolçak feat. Tan - Gitme Seviyorum

Gönlüne sar beni sev sen sev beni Yorgun düştüm yalnızlıktan Aşkıma kapıl da gel sen gel bana Kanım kaynar bakışından Çıldırırım beni aramazsan öfkeler sarar Gücüm kalmaz yok olamaz Gülme sana böyle tutuldum diye San..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Sibel Can Tekrar Balık Eti Kıvamına Geldi 02:24

Sibel Can Tekrar Balık Eti Kıvamına Geldi

1 ay öncesinde 36 bedene düştüm diyen Sibel Can Tekrar Balık Eti Kıvamına Geldi..

  • ANKA tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Haketmedim Ayrılığı 04:58

Harun Kolçak Haketmedim Ayrılığı

Düştüm acılara Saplanıp kaldım Gücüm yetmiyor Kurtulmaya Neden ayrıldı yollar Hergün sarılan kollar Şimdi yolunu gözler ah Seni hiç unutmadım Bir gün bile aldatmadım Üstüne gül koklamadım Yar Zalim kader Yine ördün ağlar..

Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..

Yüksel Özkasap  Almanyaya Mecbur Ettin 04:06

Yüksel Özkasap Almanyaya Mecbur Ettin

ayrı düştüm vatanimdan Yurdumdan sermayem yok servetim yok elimden bilinmiyor yoksulların dilinden almanyaya mecbur ettin yoksulluk beni beni fakirlik beni beni yoksulluk beni beni bir garibim kimse bilmez halimden ağlıy..

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

Sokak Cambazı 00:40

Sokak Cambazı

İzlerken Ben Düştüm..

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucu Hırsızını Fena Dövdüler 01:10

Uyuşturucu Hırsızını Fena Dövdüler

Uyuşturucu hırsızı adam sopalı gençlerin eline düştüm hırsızlık yapan adamı fena halde döven gençler..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce