#Azer bülbül ben yine sana vurgunum müzik dinle

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi 04:33

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi

Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurd..

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, Elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, O ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:35

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Video Prodüksiyon: Videomite Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fa..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..