#Azer bülbül ben yine sana vurgunum müzik dinle

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim 02:26

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim

Muazzez Ersoy - Arım Balım Peteğim Şarkı Sözleri Gözyaşım şarap olsa Gençliğim harap olsa Her günüm azap olsa Yine seni seveceğim Arım, balım, peteğim Gülüm, dalım, çiçeğim Bilsem ki öleceğim Yine seni seveceğim N..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Ayben Rap Rap 03:21

Ayben Rap Rap

Ayben Rap Rap Dinle Hanimini hüppen Dezigi banna rap rap Kefeşte tayyuş İllede kıtmir rap rap Alavere dalavere Kim alada kim vere rap rap Köşeleri möşeleri Dön baba dönelim rap rap Raptiye rap rap Zaptiye zap zap rap rap..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Naz Ölçal  Yoksun 03:23

Naz Ölçal Yoksun

Söz - Müzik : Naz Ölçal Gitar: Selim Barlık Düzenleyen: Selim Barlık İletişim: Twitter - Instagram: @nazolcal Twitter - Instagram: @selimbarlik Yoksun, olmadın da. Hep aklımdaydın da; olmadın, olmadın yanımda. ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.314 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Rubato - Beter 04:02

Rubato - Beter

Beter oldum hepten beter oldum ben Zorları seçtim ama ne büyük külfet Taşıyamadım ben Hiç bakma dik durduğuma büküldüm ben Çekildi dayandı görkemli koca dağ Döküldüm ben Belki başkasına bu kadar kesikten Sağlamından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım 05:33

Müslüm Gürses - Çare Sende Allahım

LLARDIR DERDİME ÇARE ARADIM KİMSENİN ELİNDEN DERMAN BULMADIM AH EN SON ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM BÜTÜN ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM BİR TEK ÜMİDİMİ SANA BAĞLADIM ÇARE KULDA DEĞİL SENDE ALLAHIM..

Seda Tosun - Buzdağı 03:39

Seda Tosun - Buzdağı

Buzdağı şarkı sözleri ile Seninle aramız sanki buzdağı, Gördüğün kısım sade gözdağı, Daha neler var içime attığım, Çıkmaz sandığım Sendeki tahmin bende önsezi Sevdiğin gömlek şimdi toz bezi Daha neler var evden attığım ..

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama 04:35

Canan Çal - Oğlanda Kolunu Sallama

Oğlanda Kolunu Sallama Şarkı Sözleri İle Oğlanda kolunu sallama Gafile boş yere yalvarma Aman aman aman aman İlimonum kalburda Bu gece de kal burda Aman aman aman aman Bey babam beni sana vermiyor Nafile benim için ..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK - Bu Muydu Günahım 00:41

İsmail YK - Bu Muydu Günahım

İsmail YK - Bu Muydu Günahım Şarkı Sözleri Gözlerin gözümde ellerin elimde hayal etsem de ne faydası var ki Sensiz hayat zormuş darmadağan olmuş Her gün ağlasam bile ne faydası var ki Söyle sana ben ne yaptım canım dedim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak) 04:28

Sevdalı Türküler (Murat İbrahimbaş feat. Volkan Konak)

Okyanus kalpli sevgilim Kalbini dalgalandırma sakın Bu hayat denen yolculuğumda Bir tek senin beyaz dişlerinde ezdiğin üzümlere doyamadım Bir de ilkbahar sabahına benzeyen yatağına Sorma hiç nedenleri,anlamsız gidenleri..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..