#Azer bülbül bizim memleket müzik dinle

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Zuhal Olcay  Gecenin Öteki Yüzü 04:58

Zuhal Olcay Gecenin Öteki Yüzü

Gecenin öteki yüzünde Ağlayacak gözyaşlarımız hep vardı Hayallerimiz ürkerdi sizlerden Mahcuptuk, sesimiz duyulmazdı Gecenin öteki yüzünde Sorgulanan günahlarımız hep vardı Sevdiklerimiz kaçardı bizlerden Kaybede..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına 04:05

Serkan Nişancı & Tuğba Başaran Aykırı Yollarına

Şarkı Sözleri Gemileri yürüten de ortadaki direktir Beni böyle söyleten de, bu gaybana yürektir Aykırı yollarına, boylarına maşallah Bizim evde gelin yokta, sen olursun inşallah Aykırının yolu uzunu da, dön göreyim yüz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bi..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu 02:00

Çal Keke Çal Cezayir Versiyonu

Döner bıçağı ile döne döne dans eden bizim kekelerin daha beterleri de varmış. Bizim kekeler bunların yanında normal kalır =))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy 00:42

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin Adı: İşte Bizim Hikayemiz Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Partililere Mesaj Var

Yaklaşık bin gün aradan sonra Adalet ve Kalkınma Partisi'ne yeniden dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üyelik töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılan partililere birlik beraberlik vurgusunda bulund..

Başbakan Yıldırım  AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir 01:28

Başbakan Yıldırım AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir

Başbakan Yıldırım, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili, Çok önemli bir karar değil bizim açımızdan. Buna benzer kararlar geçtiğimiz aylarda da verildi. Bizim açımızdan bu karar hükümsüzdür, geçersizdir. ded..

3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu 02:42

3847 Metreden Adrenalin Dolu Çılgın Wingsuit Uçuşu

Wingsuit atlayışı yapmak müthiş bir spor, en azından izlemesi. Vince Reffet, Graham Dickinson ve Noah Bahnson gibi adamlar bizim yapamadığımız bu adrenalin dolu ve ölüme meydan okuyan atlayışları yapıp bir de üstüne vide..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek 02:00

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek

ATV, A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaykanı Erdoğan Barzani'nin referandumla ilgili yaptığı açıklamalarına ' Bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyeti..

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) 03:31

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü )

Erkek Vokal. Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) Sözleri: Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı Mapsanede yata yata ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı na ilişkin, Şunu çok açık, net söylüyorum; bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yoktur ve olay Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay terör koridorunu bizim yok etme m..

Survivor 2018  All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti  Röportajlar 07:38

Survivor 2018 All Star Ünlüler Takımı Dominik’e Gitti Röportajlar

‘Onların kasları, bizim yüreğimiz büyük’ ‘Survivor 2018 All Star ve Gönüllüler’ adıyla ekrana gelecek programın yarışmacıları, Dominik’e uçtu. Nihat Doğan, “Tüm isimler zorlu görünüyor. Onların kasları büyükse, bizim d..

  • BETA tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ımız Var 01:01

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız var Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de hal..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..