#Azer bülbül bizim memleket müzik dinle

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇ 00:39

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇

Bir mekan çıkışı modacı Nur Yerlitaş ile görüntülenen Serkan Kaya, Gülben Ergen-Tolga Duğles aşkı için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Kaya’nın olayı “Herkesin birbirine gönlü kayabilir” şeklinde yorumlaması di..

  • BETA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje 00:56

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği, Etiler’de toplantı düzenledi. İki yıla yakın süredir faaliyette olan derneğin kurucu başkanı Sinem Nefesoğlu, günün anlamıyla ilgili “Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği”nin kurucu ..

  • BETA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor 00:34

Hazal Kaya Ve Büşra Develi Arasındaki Gerginlik Büyüyor

FOX TV'de yayınlanan Bizim Hikaye adlı dizide boy gösteren Hazal Kaya, önceki akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’de objektiflere yansıdı. Kaya, karşısında gazetecileri görünce şaşırıp, apar topar aracına yöneldi. Uzun süre..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum 02:46

Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum

Bade İşçil lansmanına katıldığı Bizim Öykümüz kitabının 3.kitabında öyküsüyle yer alma teklifini kabul etti. Kubilay Aka ile aşk dedikoduları çıkan Bade İşçil, tek aşkım oğlum dedi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirin..

  • BETA tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..