#Azer bülbül dostu sevdim müzik dinle

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı 02:19

Ümit Besen - Sigarası Yaldızlı

Sigarası yaldızlı Geliyor nazlı nazlı Öyle bir yar sevdim ki Yeniköylü burgazlı Anasıda yesin Babasıda yesin Yesin anam yesin Canikosu yesin Elinde sigarası Gönlümde var yarası Beni kalbimden vurdu Gözlerinin ..

Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Burak Öz - O Gün 02:52

Burak Öz - O Gün

Burak Öz - O Gün Gizli gizli bakarken Sessiz sessiz yanarken Adına söylenen tüm şarkılar olayım Adına söylenen tüm şarkılar olayım Seni sevdim o gün Seni sildim o gün Sana yandım ben Gözleri bir mazi Uykumun ..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Tanıl - Pervane 04:16

Tanıl - Pervane

Şarkı Sözleri: Sen Mecnun’la Leyla’yı Asktan sandın dur seyret Bak bana sor sen sevdayı Çok yorgunsan hadi emret Ah o ne endam Offf offff pervanenim Şişt evvel Allah offf offf divanenim Ben delikanlı gönlümce Sevdim m..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 04:26

Ferhat Altungök - Ömre Bedel Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

sözler Bekle beni dedin bekledim durdum Bekleme beni dedin hala bekliyorum Daha mavi gökyüzü dedin seviyorsun sandım Bir baktım etrafıma kimse yok yalnızım Gidişi bile güzel bir kadın sevdim Gülüşü ömre bedel sakladım su..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya 03:00

Eski Moda - Ay Gidiyor Batmaya

Ay Gidiyor Batmaya şarkı sözleri ile Ay gidiyor batmaya selam söyle fatma’ya Kayrolayı onarsın geleceğim yatmaya Evimiz direk ister Gemimiz kürek ister Uzaklardan yar sevmek Demirden yürek ister Ay gidiyor batmaya se..

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan 04:22

Cengiz Kurtoğlu - Ağlamam Ondan

Böyle gözyaşı dökmezdim Böyle eriyip gitmezdim Sevdim diye kandırdı ya Yıllarımı harcadı ya Ondan ağlamam ondan Yandım yandım ama ben ona değil Yandım yandım ama hasrete değil Sevda bitti oldu yalan Canım dedim oldu yıla..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Meryem Akın - Bırakmam 03:35

Meryem Akın - Bırakmam

Bırakmam şarkı sözleri ile Bırakmam bırakmam ama Bırakmam seni bırakmam Bırakmam bırakamam da Bir ömür yanımda kal Bugün düşünmeden yine Yatamam ben yapamam ben Tercih edersen Dün sevdikçe yine bir olurken Gördüm ben ..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm 04:43

Toprak Kutlay & Devrim Kaya - Elmisin Gülüm

Elmisin Gülüm şarkı sözleri ile Kimlere küsüp de sarardı yüzün Kanayan benizden eser yok gülüm Kalmadı baharın geldi mi gözün Kim bilir belkide derdin çok gülüm Islanmış gözlerin ağlıyor musun Işıksız gönlünü dağlıyo..