#Azer bülbül elimi kana bulama müzik dinle

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Yaşar - Beni Koyup Gitme 03:50

Yaşar - Beni Koyup Gitme

BENİ KOYUP GİTME Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin b..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi 01:43

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi

ABD’nin Las Vegas kentinde müzik festivalini kana bulayan saldırı sonrası ölü sayısı 59’a yükseldi...

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin 04:31

Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin

Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin - Aşk Müzik 2012 Sözleri: Kız çağırsam gelin mi Tutar mısın elimi Biz seninle neyiz şimdi Kanka mı sevgili mi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Polat - Vuramam Sana 03:42

Halil Polat - Vuramam Sana

Vuramam Sana şarkı sözleri ile Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana E..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, terör örgütleriyle dünyanın geri kalan bölümü arasında adeta bir set gibidir. Eğer bu set yıkılırsa terö..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..