#Azer bülbül gece mavisi gözlüm müzik dinle

Altınlarını ve parasını dolandırıcılara kaptıran bekçi bir de kredi çekti 03:43

Altınlarını ve parasını dolandırıcılara kaptıran bekçi bir de kredi çe

Adıyaman’da gece bekçisini telefonla yönlendiren dolandırıcılar, bekçinin yıllardır biriktirdiği altınlarını ve hesabındaki parayı aldıktan sonra bir de kredi çektirdi...

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm 1:02:36

Itaewon Class 1.Sezon 4.Bölüm

Choi Seung-kwon, eski yöntemlerine dönmekten pişmanlık duyar. Yi-seo'nun gece eğlencesi çirkin bir hâl alınca yardımına Saeroyi koşar...

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm 1:06:52

Itaewon Class 1.Sezon 5.Bölüm

DanBam, yeniden açılmadan önce birkaç değişiklik geçirir. Yi-seo, Seung-kwon ve Jang Geun-soo, bir gece kulübünde sürpriz birisiyle karşılaşır...

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı 03:25

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı

Pendik’te eşi ile tartışan bir şahıs, öfkesine yenik düşünce evini ateşe verip kaçtı. Mahalleli, gece saatlerinde yanan evi söndürmek için seferber oldu. Yangın esnasında evin boş olduğu öğrenildi...

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı 04:25

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı

15 Nisan’da başlayan av yasağının dün gece itibariyle sona ermesiyle birlikte tezgahlar dolmaya başladı. Tarihi Kumkapı Balıkçılar Çarşı’nda hareketlilik yaşanırken, en çok satılan balık palamut oldu...

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi- 01:54

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi-

31 YAŞINDA GENCECİK, PIRIL PIRIL BİR BEYİN CERRAHI... DÜN GECE EŞİNE BİRAZ YORGUNUM DEYİP YATTI, ANCAK SABAH UYANAMADI... KORONAVİRÜSÜ YENEN VE GEÇEN HAFTA İŞİNİN BAŞINA DÖNEN DOKTORUN ÖLÜMÜNDEKİ SORU İŞARETLERİ, OTOPSİ..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı 00:58

Covid-19 servisinde hayat kurtarırken cep telefonu çalındı

Sağlık çalışanları gece gündüz demeden korona virüs hastalarını hayatta tutmak için mücadele verirken Gaziantep'te refakatçi gibi hastaneye giren hırsız, sağlık çalışanının cep telefonunu çaldı...

Fanatik Rumlardan skandal eylem 01:10

Fanatik Rumlardan skandal eylem

FANATİK RUMLAR DÜN GECE SKANDAL BİR EYLEME İMZA ATTI. HAVAİ FİŞEKLERLE DERİNYA SINIR KAPISI'NA GİTTİLER. ''KIBRIS YUNANDIR'' DEDİLER. ONLARA YANIT KUZEY KIBRIS'TAN MEHTER MARŞIYLA GELDİ...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı 01:56

İstanbul’da DEAŞ operasyonu- 14 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan üçü Türk 17 zanlı için dün gece 10 ilçede düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde para sa..

Edirnekapı Metrobüs Durağında Yenileme Çalışması 01:10

Edirnekapı Metrobüs Durağında Yenileme Çalışması

Edirnekapı Metrobüs durağı Söğütlüçeşme istikametinde bu gece itibariyle üç gün sürecek yenileme çalışması başladı. Durakta yapılan çalışma nedeniyle kapatılan Söğütleşme istikametine alternatif olarak önceki ve sonraki ..

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ceza kesildi 04:37

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ce

Ataşehir'de korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı gece kulübüne polis baskın düzenledi. Baskında toplamda 49 kişi ceza kesilmek üzere polis merkezine götürülürken, iş yeri sahibinin kaç ay..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler 02:20

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Saç Kırıkları ile İlgili Bilmeniz Gerekenler Bu videoda saç kırıkları hakkında bilmeniz gerekenleri derledik. Saç kırıklarının dört ana nedeni var. 1) Boya, perma gibi kimyasal işlemlerin sık tekrarlanması. 2) Saç kuru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gemilerin İstanbul Boğazı'nda Masalsı Yolculuğu 01:49

Gemilerin İstanbul Boğazı'nda Masalsı Yolculuğu

İstanbul Boğaz’ından gece geçen gemi kaptanlarının gözünden şehrin ışıklarından oluşan seyrine doyumsuz yolculuğu kayıt edildi. Kıtaları birbirine bağlaya köprülerin ve şehrin ışıkları izleyenleri adeta masalsı bir yolcu..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu 05:35

Elazığ Depreminde En Büyük Acıyı Yaşayan Baba İlk Kez Konuştu

Elazığ depreminde yıkılan binada eşi, 2 çocuğu, kayınbabası ile kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan, ilk kez konuştu. Her gün acı çektiklerini belirten baba Aslan, o acıyı yaşayanlardan biri olarak İzmir'de enkaz başın..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce