#Azer bülbül kara kaşın Üstüne müzik dinle

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Nazar 03:18

Demet Akalın - Nazar

Unutuldun bende çoktan Kalan acısı da kalpte aksesuar Sevebilirdim gerçek olsan Hep fake hep filtreli pozlar Senle eskiyi konuşmanın Faydası yok bu ilişkiye Gel git aklına alışmadım Doydu kalp kötü tecrübeye Tozdan k..

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Vega - Ankara 05:22

Vega - Ankara

Yağmur dönerken kara Yavaşça süzüLenLer yoLa Araba doLusu bi tuhaf seven ŞarkıLar çaLan söyLeyen SevenLerden biri ben Arkada bıraktığım sen Kim olduğunu biLiyorsan SöyLesen Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Aynur Haşhaş  Sarhoş 05:09

Aynur Haşhaş Sarhoş

Bir güzel götürdü beni bahçeye,beni bahçeye Girdim o bahçenin gülleri sarhoş,gülleri sarhoş yağmurlar yağarda rüzgarlar eser,rüzgarlar eser eğilmiş selvinin dalları sarhoş,dalları sarhoş,dalları sarhoş *2 gül..

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Kölge feat. İnan Tat- Küçük İnsanlara 03:25

Kölge feat. İnan Tat- Küçük İnsanlara

Söz : Ömer Kara Müzik : Ömer Kara Aranje : İnan Tat Studıo: Konektiva Yönetmen : Ömer Kara Küçük İnsanlara şarkı sözleri ile Küçük Insanlariz Yağmur yağar ince ince üşürüz küçük evlerimizde bizim büyük hayallerimi..

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı 04:18

Kıraç & Funda Arar - Huzurum Kalmadı

Bilsen uzaklarda kimler ağlıyor Gelemem sevdiğım felek koymuyor Gurbet eller bana bir mesken oldu Gelemem bir tanem kader bağlıyor Huzurum kalmadı fani dünyada Yapıştı canıma bir kara sevda Huzurum kalmadı fani dünyada ..