#Azer bülbül kara kaşın Üstüne müzik dinle

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

Dikkat! Boji çıkabilir... 01:58

Dikkat! Boji çıkabilir...

İSTANBULLULAR SON GÜNLERDE, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA BİNİP ŞEHRİN ALTINI ÜSTÜNE GETİREN VE DÜNYA MEDYASINA KONU OLAN BİR KÖPEĞİ KONUŞUYOR... SEVİMLİ GEZGİNİN ADI BOJİ... EKİBİMİZ BUGÜN ONUNLA BİRLİKTEYDİ... TRAMVAYDA BAŞL..

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Göğüslerinin Gücüne Güvenen Sakallı Kadın 00:47

Göğüslerinin Gücüne Güvenen Sakallı Kadın

Büyük göğüslü kadın, göğüsleri ile masa üstüne konulan içecek kutularını ezmiş. Bu kadın göğüslerinin gücüne güveniyor...

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Aşiret düğünlerine altın sınırı 01:40

Aşiret düğünlerine altın sınırı

ALTIN FİYATLARI REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRINCA AŞİRET DÜĞÜNLERİNDE ''LİMİT'' DÖNEMİ BAŞLADI... ŞIRNAK'TAKİ BİR AŞİRET HEM GELİNE TAKILACAK ALTINA, HEM DE KONUKLARA İKRAM EDİLECEK ETE SINIR GETİRDİ...

1 MİLYON KAYIP VAR 2:31:29

1 MİLYON KAYIP VAR

- Meral Akşener, Mansur Yavaşla görüştü mü? - Türkiye bugün yine direkten döndü - Bursaspor - Amedspor maçında olay üstüne olay - Sözcü TV iznini aldıktan sonra şaşırtıyor - Rusya Ukrayna’da kaybediyor mu, kazanıyor mu? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

BÖ - Nenni 03:27

BÖ - Nenni

Dam üstüne çul serer leyli de yar loylu da yar loy loy loy Bilmem yar kimi sever ha leylim nenni de Kınalım nenni de belalım nenni de nenni Onun bir sevdiği var leyli de yar loylu da yar loy loy Günde on çeşit giyer ha l..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:03

Yıka Yıka Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

El yüz yıkama çocuk şarkısı: YIKA YIKA -- Şarkı Sözleri BAK OYNADIK GÜZELCE, PARLARDA BAHÇELERDE DIŞARDAN EVE GELDİĞİNDE, ELLERİN KİRLENDİYSE KİRLENMEZ Mİ O ZAMAN YIKA YIKA YIKA,YIKA YIKA YIKA, ELİNİ YÜZÜNÜ YIKA YAPAB..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Lara Su İçin Saygı Duruşuna Geçti, Gözyaşları Sel Oldu! 20:11

Bahar Candan Lara Su İçin Saygı Duruşuna Geçti, Gözyaşları Sel Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın Emine Aydın'ı taklit ettiğini iddia edince ikili arasında kavga çıktı. Bahar Candan ise Simay Tokatlı'ya kötü..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu 15:44

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Aleyna Eroğlu geçen gün Kemal Doğulu'yu sinirlendirmiş ve Kemal Doğulu, Aleyna'ya küsmüştü. Aleyna bugün Kemal Doğulu'nun gönlünü almak için..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı! 17:01

Jüri Stüdyoyu Terk Etti Yarışmacılar Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Simay Tokatlı kombiniyle yine jüriyi tarz almak için ikna etmeye çalıştı sonra da jürinin kararına isyan etti ve 2 gündür bitirdiniz beni ded..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

OLAY! Bahara Dizi Oyunculuğu Teklifi Geldi! 10:21

OLAY! Bahara Dizi Oyunculuğu Teklifi Geldi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Öykü Serter oyuncu olmak isteyen yarışmacı olup olmadığını sorunca Emine Aydın teklif aldığını söyledi bunun üstüne Bahar Candan ve Deniz Serka..

  • ANKA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce