#Azer bülbül nesine yandım müzik dinle

İlker Temizkan - Kahverengi 03:31

İlker Temizkan - Kahverengi

Kahverengi gözlerine vuruldum Gülüşünle kavruldum Sana sarıldığım anda Aşkında kayboldum Ateşinle yandım Sevgine kandım Beni bıraktığın anda Rüyadan yandım Sensizlik bana acı veriyor Sen olmadan dünya boş geliyor Sen y..

  • Ömer tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar 03:21

Aytaç Erdoğan - Adımızı Kazıdılar

Adımızı Kazıdılar şarkı sözleri ile Sevdiğim inanmadin birkez olsun bize Yazık değil mi söyle geçen günlerimize Herşey bitti artık birdaha sakın gelme Kadehleri ağlattın verdiğin her Bir söze 2x Yandım sana ben yandı..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim 04:55

Onur Akin - Geceyi Sana Yazdim

Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, ya..

  • PengoTV tarafından
  • 3.423 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar 03:21

Edip Akbayram ... İnce İnce Bir Kar Yağar

İnce ince bir kar yağar Fakirlerin üstüne Neden felek inanmıyor Gariplerin sözüne Yandım yandım bana of of Etme ağam nolur nolur Adam mı ölür toprak verince Hayat sevince nolur nolur Sen anandan ben babamdan Ağ..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden  Muharrem Temiz 05:22

Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Muharrem Temiz

muharrem temiz yorumu ile sizlerle. Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Sözleri: Ah Neyleyim Gönül Senin Elinden Her Zaman Ağlarım Gülemem Gayri Ben Bıktım Usandım Elin Dilinden Terk Ettim Sılaya Dönemem Gayri Ey Ferrahi Ya..

  • slmn kç tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Ft. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Dinle Mendilimde Kırmızım Var şarkı sözleri ile Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 8.638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer 03:31

Dermanın Olayım - Olcay Bayır Paul Dwyer

Sözler: Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Yarim derdini ver bana Dermanın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Bülbül gibi cemaline Aşığın olayım senin Yakma beni yandırma beni Aşk elinden kan..

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak 03:09

Tuğçe Kandemir ft. Eypio - Seni Öptüğüm Sokak

'' Seni Öptüğüm Sokak '' tüm dijital platformlarda! Söz, Müzik : Tuğçe Kandemir, Eypio Aranje : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Keyboard : Tolga ERZURUMLU Gitarlar : H. Yiğit İNSAN & Serhan BÜLBÜL Ud & Cümbüş & Bağlama :..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Eren Kardeşimize Mesaj Var 00:31

Şehit Eren Kardeşimize Mesaj Var

Şehit Eren Bülbül kardeşimize Özel Kuvvetler'den mesaj var. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntüler paylaşım rekorları kırıyor. 15 yıla ne sığar? Vatan sığar! 15 yıla ne sığar? İman sığar! 15 yıla ne sığar? Şehadet sığa..

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu 01:01

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu

Türk Yıldızları, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik anısına gösteri uçuşu yaptı...

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit 01:47

Bağa Girdim Bağ Budanmış Adile Naşit

bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmış 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. 18 yaşında da leyla hatun kimlere aldanmış. o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramı..

Kenya  İyi ki Varsın Eren  Dedi 01:36

Kenya İyi ki Varsın Eren Dedi

Fotoğrafçı Yavuz Atalay, sergilerden elde ettiği gelirle Kenya'da açtığı su kuyusuna, şehit Eren Bülbül'ün adını verdi...

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi 08:46

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi

Bücür Cadı dönemin çocukları tarafından çok sevilmişti ve güzel bir şekilde devam ediyordu.Yunus Bülbül ve Sezer Güvenirgil boşanınca Yunus Bülbül kadrodan ayrıldı ve yerine Ana Kuzusu'ndan tanıdığımız Önder Açıkalın dah..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu ..