#Azer bülbül nesine yandım müzik dinle

Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

JÜRİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ... 4'ÜNÜ BİRDEN DÖNDÜRMEYİ BAŞARDI! 03:38

JÜRİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ... 4'ÜNÜ BİRDEN DÖNDÜRMEYİ BAŞARDI!

O Ses Türkiye’de Yandım şarkısını seslendiren Taylan Bayri, etkileyici sesiyle tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, Hadise’nin takımına katılmaya karar verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

Kibritlerin Ateşle AŞkı 00:36

Kibritlerin Ateşle AŞkı

Yandım Tutuştum Demek Oluyor Galiba.Sevgi Bazende Yakarmı Acaba ! Bir Ömrü Beraber Geçiren Çiftler de Böyledir...

  • PengoTV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asya  Vurulmuşum Sana 03:56

Asya Vurulmuşum Sana

Vurulmuşum sana Yüreğim bin parça Ben deli divane Peşinde bir pervane Aman aman Yalnızlık çok zor aman çok yaman Aman aman Kavuşmamız ne zaman Allahım Allahım Bu sevda bir yangın Cehennem misali yandım..

İbrahim Kutluay Demet Şener'in İsmini Duyunca Çılgına Döndü 15:07

İbrahim Kutluay Demet Şener'in İsmini Duyunca Çılgına Döndü

İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında sular durulmuyor. Demet Şener’in Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmasının ardından Küpeli’nin babasını aradığı ve “Ben yandım, oğlunuz yanmasın” dediği konuşulan İbrahim Kutluay,..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

 Müslüm Gürses - Haydar 06:11

Müslüm Gürses - Haydar

HAYDAR (MÜSLÜM GÜRSES) On dört bin yıl gezdim pervanelikte Sıtkı ismini buldum divanelikte İçtim şarabını mestanelikte Kırkların ceminde dara düş oldum Gürruhu naciye özümü kattım İnsan sıfatında çok geldim gittim Bülb..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen 04:21

Kayıp Şair & Özgür Tüzer - Sen

Söz: Korkmaz Bıçkın Müzik: Mustafa Arapoğlu Düzenleme: Mustafa Arapoğlu Yönetmen: İbrahim Bülbül..

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ 02:54

ETKİN - LEYLEK BABA 2021 YENİ

Söz & Müzik: Devran Baba Aranjör: Ercan Erkan LEYLEK BABA LEYLEK BABA LEYLEK BABA SELAM GÖTÜR BENDEN YARE BÜLBÜL GİBİ DÜŞTÜM ZARA BİLDİRSENE LEYLEK BABA GİT GÜLE GÜLE GÜLE GEL GÜLE GÜLE GÜLE DEVRAN BABA ÇAL SAZINI ET ..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..