#Azer bülbül yemin müzik dinle

Karagözcü Nevzat Bohçacı Kılığında 01:06

Karagözcü Nevzat Bohçacı Kılığında

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder 01:33

Paşa Hafız Yusuf Efendi'yi Affeder

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Halkın Gözbebeği Hafız Yusuf Efendi 02:55

Halkın Gözbebeği Hafız Yusuf Efendi

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Ramazana Özel Klipler 01:16

Ramazana Özel Klipler

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Ali Baran - Yazuktur Günahtur 05:57

Ali Baran - Yazuktur Günahtur

Eğer benden ayrilursan sevduğum Yemin ettum çiçek açmiyacağum Eğer benden ayrilursan sevduğum Toğbe ettum raki içmeyeceğum Yazuktur günahtur sevmiştum dema bari Biraktun gittun beni da oldun ellerun yari Kaderun eline ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 3.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden Sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu büker Ben bir tek adam (kadın) sevdim O da sensin, o da sensin Ben bir ..

Kubat - Veda 04:08

Kubat - Veda

Saklama izi belli yolunun Bu yollar yabancım değil Zorlama sonu belli oyununun Bu sonlar biri bize değil Yazılmışsa kara sevdan yazıma Sarılmışsam boynuna elimde değil Yar gidiyorsan bensiz Yalan vedaların yersiz Ben be..

Mehmetçikten Zeybek 03:21

Mehmetçikten Zeybek

İzmir Narlıdere İstihkam Okulu'nda yemin töreninde çekilen görüntüleri izleyelim. Başbuğ Atatürk'ün efeleri Türk askeri....

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

Adventure Time 24.Bölüm 10:46

Adventure Time 24.Bölüm

Finn bebekken bir ormana bırakılmıştır ve boom boom (dışkı)'unu yapar dengesi bozulur ve de boom boom'u orada bulunan yaprağın üzerine düşer ve ona kimse yardım etmez, (bu yüzden herkese yardım etmeye yemin etmiştir)...

27 Mayıs Darbesi izle 07:58

27 Mayıs Darbesi izle

27 Mayıs 1960 Darbesi, Milli Güvenlik Komitesi'nin yemin töreni, darbe sonrası yargılamalar, 1961 anayasasının kabulü ve Cemal Gürsel'in meclis konuşması...

Kadın Polislerin İntikam Yemini 01:13

Kadın Polislerin İntikam Yemini

Yozgat Polis Okulu'nda çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Polis okulunun bahçesinde hep bir ağızdan yemin eden kadın polislerin görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Helsing Film İzle 2:11:28

Van Helsing Film İzle

Hayatı boyunca insanlara yardım etmek için yemin eden bir adam büyük uğraşlar sonuncunda transilvanyada yaşanan büyük sırlarla dolu olayı çözmek için yola çıkacaktır. Fakat bu yolculukta karşısına çıkacak rakipler daha z..

  • Tv Series tarafından
  • 22.920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi 00:21

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi

Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor'un ayağıyla attığı gol büyük beğeni topladı. Genç yıldız, paylaştığı videonun altına, “Yemin ederim, ilk kez denedim” notunu düştü...

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Gönül Yazar  Şikayetim Var Kaderden Yana 04:00

Gönül Yazar Şikayetim Var Kaderden Yana

Şikayetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlümdeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boşyere vefa..

Kill Bill Vol1 - Düğün Katliamı  09:03

Kill Bill Vol1 - Düğün Katliamı

Kill Bill Vol1 - Düğün Katliamı Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuzak nedeni..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol1  O-Ren Ishiinin Geçmişi  09:17

Kill Bill Vol1 O-Ren Ishiinin Geçmişi

Kill Bill Vol1 O-Ren Ishiinin Geçmişi Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuzak..

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yilmaz Güney Vurguncular İsyan Sahnesi 01:22

Yilmaz Güney Vurguncular İsyan Sahnesi

Arkadaşı Ölen Yılmaz Güneyin Karşısındaki Aynayı Kırarak Kötü Bir Adam Olacağına Tüm İnsanlara Zulüm Edeceğine Yemin İçer Görülen O Ki İçi Çok Yanıyor..

Fareyi Elektrik Süpürgesiyle Yakalamak 02:06

Fareyi Elektrik Süpürgesiyle Yakalamak

Yemin ederim yaptıkları o kadar tiksinç bir şey ki insanlığa sığmaz bu ya fare nasıl canını yakıyorlar . İnsanlıktan utanın ...

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acemi Erlerden Ailelerine Harmandalı Sürprizi 00:55

Acemi Erlerden Ailelerine Harmandalı Sürprizi

Söğüt'te yemin törenine katılan acemi erler, ailelerini harmandalı oynayarak karşıladı...

Dolmuştan İnmek İstemeyen Antepli Amca 03:00

Dolmuştan İnmek İstemeyen Antepli Amca

Gaziantep'de belediye otobüsüne binen amca otobüsten inmemeye yemin etmiş. Şoför, yolcular amcayı ikna etmeye çalışsa da çabaları boşa çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanların Yemini Sosyal Medyada 01:29

Kahramanların Yemini Sosyal Medyada

Jandarma Komando ile Jandarma ve Polis Özel Harekat Birliklerinin, yeni görev yerlerine intikal etmeden önce düzenlenen yemin törenindeki görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı...

The Yellow Birds Orijinal Fragman 02:55

The Yellow Birds Orijinal Fragman

Kadrosunda Jennifer Aniston'ın yanı sıra Oscar adayı Toni Collette, Jason Patric, Tye Sheridan, Alden Ehrenreich ve Jack Huston gibi isimleri bulunduran film, Körfez Savaşı'nda omuz omuza savaşırken birbirlerini korumaya..

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi 02:10

Peygamber Ocağında Kadir Gecesi Böyle Eda Edildi

Sırf başörtülü diye annelerin, evladının yemin törenine bile gidemediği günlerden, ezanların okunduğu, duaların edildiği, iftarların yapıldığı, salavatlar getirildiği ve namazların kılındığı günlere. Diyarbakır'ın Lice i..

Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil) 00:59

Ofise Yemek Siparişi (Miray Akovalıgil)

Aşağıdakilerden hangisi can hıraş iş yetiştirirken verdiğiniz yemek siparişinde yaşadığınız durumu yansıtmaktadır? A) Yemin ederim paramla çile çekiyorum, tek keyfim olan öğle yemeğim işkenceye dönüşüyor. B) Ben akıllan..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Erdoğan Için 101 Pare Top Atışı 01:39

Başkan Erdoğan Için 101 Pare Top Atışı

Başkan Erdoğan için 101 pare top atışı Yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan'ın yemin töreni dolayısıyla birçok kentte 101 pare top atışı yapıldı...