#Azer bülbül yemin müzik dinle

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili 02:18

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük POMEM'de düzenlenen polis özel harekat yemin töreninde konuştu. Bakan Soylu, Hakkari'de asker eşinin ve 11 aylık oğlunun haince öldürülmesi olayını anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çoban Kızın Andı 01:55

Çoban Kızın Andı

Çoban yemin andı , çoban kız ile sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle 13:15

Dört X 4'Lü - 6. Bölüm İzle

Dörtlümüz saklambaç oynarken Kaptan mahallede bir bisiklet yarışının düzenlendiğini duyuran bir afiş görür. Çocuklar yarışa katılmaya karar verir. Tamtam çok isteksiz gözükmektedir. Bu sırada mahallenin şımarık kardeşl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması 02:54

ABD Başkanı Donald Trump'tan veda konuşması

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı veda konuşmasında, Bu hafta, yeni bir yönetim yemin ederek görevine başlayacak ve biz Amerika'nın güvenli ve refahının korunmasında başarılı olunması için dua ediyoruz. açıklamasında b..

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.419 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Hakan Tosun - Kendine Müslüman 04:28

Hakan Tosun - Kendine Müslüman

Sen gittin gideli güneş doğmadı Alıştım yokluğuna çıkıp ta gelme Benden alacağın bir şey kalmadı Gözümde değerini yerle bir etme Kırdığın ne varsa tamir ederim Durmadı ya kalbim yine severim Düşmedim ayaktayım ölmedim ..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual 02:13

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Tanrının Çekici Film İzle 1:38:49

Tanrının Çekici Film İzle

Filmin Konusu Uzun zaman önce kardeşini kaçırıldığı için kaybeden Steinar, kardeşini kimin kaçırdığını veya ne yaptığını bilmese de bunu yapanları bulmaya yemin etmiştir. Kardeşini bulabilmek için canını verebilecek kada..

  • Tv Series tarafından
  • 5.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Sertta  Benim Kitabımda Yazmaz 04:23

Bülent Sertta Benim Kitabımda Yazmaz

Boyun borcum olsun sana Yemin ettim bitmez bu sevda Bu sevda sensiz yaşanmaz Canımı adadım yoluna Kırsa dizini bükse belimi Allah şahit bırakmam seni Benim kitabımda yazmaz Yazmaz boynunu bükmek Kırsa dizimi bük..

Coşkun Sabah  Aşığım Sana 05:32

Coşkun Sabah Aşığım Sana

Dün gece seni düşündüm durdum Hatıralarla avundum durdum Seni yaşadım seni aradım Sen benim için vazgeçilmezsin Aşığım sana doyamıyorum Ne de güzelsin bakamıyorum Seni sevmeye kıyamıyorum Bu ne büyük aşk anlamıyo..

Kill Bill Vol.1  - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1 09:30

Kill Bill Vol.1 - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1

Kill Bill - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması1 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuza..

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 07:23

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce