#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Yudum - Allandı Yar Allandı 02:54

Yudum - Allandı Yar Allandı

Allandı yar allandı yanakları allandı Yar dılo can Şu benim deli gönlüm bir zalıma bağlandı Yar dılo can Ağlarken sen ağlamadın Derdime derman olmadın Sen bana yoldaş olmadın Yar dılo can Bilmedi yar bilmedi yar derdimi ..

MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Bahça Duvarından Aştım  02:43

Bahça Duvarından Aştım

Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum Yanıyorum hele Mahi oldum gonca güle Acem şalı ince bele Acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana Bari naz eyleme bana Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Bir Ömürlüğüm 03:48

Buray - Bir Ömürlüğüm

Buray - Bir Ömürlüğüm Dinle senden bana kalan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Rober Hatemo - Senden Cok Var 03:01

Rober Hatemo - Senden Cok Var

Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoO..

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı 04:09

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı

Şu karşı yaylada göç katar katar Bir yiğidin derdi serinde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Şu benim ..

Baran Aksu - Oldu mu Yar 05:14

Baran Aksu - Oldu mu Yar

Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Baharda açan güldün kırda biten sümbüldun Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Güle sevdalı olmuş dertli öten bülbülüm Oldu mu yar oldu mu istediğin oldu mu Oldu mu yar oldu m..

Ariana Grande - Problem ft. 03:27

Ariana Grande - Problem ft.

I got one more problem with you girl Seninle bir sorunum var kızım Aye Aye Baby, even though I hate ya Bebeğim,senden nefret ettiğimi düşünsem de I wanna love ya Seni sevmek istiyorum I want you-u-u Seni istiyorum And ..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Güler Duman - Yoruldum  Türkü 04:36

Güler Duman - Yoruldum Türkü

Çevirmem çarkını yalan dünyanın Çilesini çeke çeke yoruldum Her gelen gün geçen günü arattı Boşa umut eke eke yoruldum. Günümü kararttım her yanım zindan Tad almadım baharından yazından Kaderimin bana bunca nazından Hep..

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Hülya Avşar Sensiz Kaldım 05:27

Hülya Avşar Sensiz Kaldım

geceler karanlık kabuslar üzerimde yine dertlerimle ben başbaşayım gözlerin cağırmıyor sözlerin avutmuyor kadere küsmüş gönlüm yapayanlızsın söyle bana sensizlik eden bu kadar zor günlerim çekilmiyor yaşamak çok ..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..