#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Orhan Ölmez -Su Misali 05:08

Orhan Ölmez -Su Misali

$imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin, $imdi cok uzakta kalmi$ bir baharsin, Kalbimin derinlerinde bir yalansin. Gün gelir zaman döner sende solarsin, Hic gücenme kizma kizma send..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Kahraman Deniz - Böyle Sever 04:07

Kahraman Deniz - Böyle Sever

Kahraman Deniz - Böyle Sever Müzik Dinle Şarkı Sözleri tam da terk etmek üzereydim bu şehri ait olmadığım sokaklara dönmek için aniden sen geldin ve mahvettin beni ben böyle güzel bir hata hiç görmemiştim her şeye hil..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Saklı Düşler 04:23

Cengiz Kurtoğlu - Saklı Düşler

Sunduğun zehir olsa yine içerim. Gözyaşın nehir olsa yine geçerim, geçerim. Gül yanakların solsa bir hüzün akar bedenime. Yazgıma inat yine de seni seçerim, seçerim. Saklı düşlerin en derin ifadesi, Tanrının bana en zar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik) 03:08

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Adele - Rolling in the Deep 03:53

Adele - Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart Kalbimde bir ateş yanmaya almaya başlıyor Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark Alev alma seviyesine gelip, beni karanlıktan kurtarıyor Finally I can see you crysta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..