#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar 04:22

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar

İbrahim Tatlıses - Eyvah Neye Yarar Şarkı Sözleri Beni bu sevdada ne işim vardı Kalbimi eline vermeyecektim Yansam da ölsem de aşkınla senin Seni seviyorum demiyecektim Eyvah yine ayrılık göründü eyvah Kalbim yerin..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Oğuz Gülen - Ceylan 02:52

Oğuz Gülen - Ceylan

Ceylan şarkı sözleri ile Masa üstünde şamdan yine kaldım akşamdan Ceylan almazsa eve girerim artık Ya bacadan ya camdan… İçtiğim duble rakılar, gittiğim öbür karılar Beş manita birden sığan geniş geniş karyolalar Köp..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Zeynep Casalini - Bu Yaz 04:11

Zeynep Casalini - Bu Yaz

Bu Yaz şarkı sözleri ile Bir sen bir ben bir oda otelden Ne güzel olurdu Yüzsem gezsem yine sana dönsem Ne güzel olurdu Mavi sulara dalıp çıksam Yıldıza aya bakıp yatsam Evde bırakıp her şeyimi tatile çıksam Geldi yine..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu 01:25

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu

Kamapp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, iPhone ve Windows Phone (yakında) telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, ..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selim Tekin x Flex - EGO 03:16

Selim Tekin x Flex - EGO

EGO şarkı sözleri ile... Senı bıtıren ego ego Senı kül eden ego ego Ses yok aç echo echo Kaybol hadı kaybol kaybol Kendıne bak adımları say Pıyasa deprem bız fay Selim artık online Bılıyorum rısk var Sokaklarda poli..