#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz 04:15

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz

Rafet El Roman - Sana Da Kalmaz dinle Gönlüm senin esirin Kalbim senindir yar Kalbim senindir İnsaf eyle halsizim Beni geldindir yar Beni geldindir Söyle nedir bu edalar Bu işve bu naz Gider bir gün bu güzellik Sana d..

  • Candy tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Özgür Kaplan - Belalım - 2020 Akustik Cover Klip 03:28

Özgür Kaplan - Belalım - 2020 Akustik Cover Klip

Söz Müzik - Mahsun Kırmızıgül Yine hasretli bir güne Giriyorum hayalinle Aklımdan çıkmıyorsun belalım (belalım) Sensiz geçen akşamlarda Yine başım belalarda Mutlumusun oralarda belalım (belalım) Belalım, yaban çiçeği..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin 04:10

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin

Söz & Müzik: Rıdvan Çıracıoğlu Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Serdar Seki Beni Derde Salan Gelsin şarkı sözleri ile Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin B..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nar Tanem - Nesrin Kopuz 02:23

Nar Tanem - Nesrin Kopuz

Daldan dala kondun yeter yorulmadınmı Aşka akan nehir gibi durulmadınmı Benim aşkım yanlız sensin anlamadınmı Ey aşk bana geldin yare uğramadınmı Güzel gözlüm nartanem Al canım senin olsun Beni öyle çok sev ki herkesin a..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981 05:17

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981

Müslüm Gürses - İtirazım Var dinle İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye..

Unutursun Unutursun 03:37

Unutursun Unutursun

Unutursun Şarkı Sözleri: Yarından haber yok dün bitti Saatler son günü çalıp gitti Yeminler yaşlandı dudaklarda Düğümlendi derken söz bitti Vagonlar bir dolup bir boşadı Kuruyan gözlerim yine yaşardı Sarardı sırayla foto..

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

İdo Tatlıses - Yağmurlar 03:34

İdo Tatlıses - Yağmurlar

Yağmurlar şarkı sözleri ile Ben senden ayrı kalmadım hiç istemem bunu Sevmek öyle şeydir sen ne istesen de bu Yan yanayız dediklerimle şimdi yokum Farkına varmadım ne aptalım ben yokum Bana oynadın Seni istemedim hiç ..

Tarık Mengüç Şakşuka 05:03

Tarık Mengüç Şakşuka

Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka Doyamadım tadamadım yiyemedim şakada şuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşun..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ???? 04:07

Funda Arar - O Şarkıyı Çal ????

O Şarkıyı Çal şarkı sözleri ile Gözümün içine bakmasaydın Kalpten kalbe akmasaydın İçime işleyip yakmasaydın sen Gecemi gündüze katmasaydın Güneş gibi doğup batmasaydın Keşke bana bunu yapmasaydın sen Hani hiç kıyamazd..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..