#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) 04:34

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik)

Tarık Sarzep - Acilen (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Altüst oldu şen hayatım Bırakamazsın beni sandım Tehditlerinin kuru blöf olmadığını Çeke çeke anladım. Zaman ilaç olmadı ki asla Alışamadım bunca zamanla Pılın..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..