#Azer bülbül yine gelir bana müzik dinle

Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökçe - Aynaların Ardından 04:13

Gökçe - Aynaların Ardından

Aynaların Ardından Bana Neden Bakıyorsun Kanattığın Yaralarda Hala Neden Kanıyorsun Sabah Uyandığımda Sanki Sarılıyorsun Rüyamda Kabusumda Hala Neden Oluyorsun Açıldığım Denizlerde Bir Liman Oluyorsun Cennetin Adasında K..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) 03:47

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix)

Turan Şahin - Ya Ben Anlatamadum (Dj Pipo Remix) Dinle Ay vurur ayan beyan geldim kapına yayan Sen değil misin beni ha bu hallere koyan Ay dedin aya geldim sana sevdaya geldim Rize'den İstanbula yürüdüm yayan geldim Ya b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) 04:22

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix)

Beyza Durmaz - Miras (Club Remix) Dinle Miras Tas bastım bağrıma sana yenilmedim Ben hala karşında sözümden dönmedim Bir damla gözyaşı dökmedim ardından Bilirsin ya dönmem ölsem de aşkından Kalbimi kıran vicdansıza Bo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 03:41

Zeki Müren - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim

Ben seni unutmak için sevmedim Gülmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam yollarını Ölmek istedim, bir türlü ölmedim Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu Kalp acı, dünya hüzün, göz yaş dolu... Şimdi sen ki..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık 03:22

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık Dinle Üstünden bir yıl geçti yine gittim limana Belli ki özlemişim hasret kaldım simana Haziranın 4 ‘üne orda ol dedun bana Kalpten akti gözyaşım kariştiler dumana Bir kayık ..

C17 - Kendime Yetişememekten 05:16

C17 - Kendime Yetişememekten

C17 - Kendime Yetişememekten Dinle sözler Neden öyle kolay değil anlatmak, Sana mağlubiyetimi. Utanmasam hadi yine bi kere, Nasıl yenicem gururumu. Sabah ayazı gibi içim, titriyor. Sıhhatimden kime ne ? Borç harç gelmi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa 06:57

Maşa ile Koca Ayı 32. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa'nın 32. bölümünde yine karlı bir güne gidiyoruz. Günlerden bir gün penguen çocuk ayıyı ziyarete gelir. Ayıcık penguenle vakit geçirmeye onu eğlendirmeye çalışır ancak penguen daha çok Maşa ile oynar ve eğlenir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..