#Azeri mahnisi nazenin yarim meherrem goyceli müzik dinle

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından 05:30

Bülent Ersoy - Ham Meyvayı Kopardılar Dalından

Bülent Ersoy Ham Meyvayi Kopardilar Dalindan dinle Albüm Adı : Ablan Kurban Olsun Sana Düzelten : felucia Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise dalımdan Onun için açık gid..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak  Aliyev'le Görüştü 01:30

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Aliyev'le Görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azeri-Çırak-Güneşli (AÇG) petrol yataklarının üretim ve paylaşım anlaşmasının süresinin 2050 yılına kadar uzatılmasına ilişkin törene katılmak üzere geldiği Bakü'de Cumhur..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Oriental Music) 01:44

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ Tokat Yolları Taşlı (Turkish Orien

En Güzel Oyun Havalari Hey Onbeşli̇ (Turkish Oriental Music) dinle izle Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yâr..

  • PengoTV tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem 03:31

Barış Manço- Tuti-i Mucize Guyem

Ah tuti-i mucize guyem , ne dersem laf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli dost Ah çerh ile söyleşemem , ayinesi saf değil Beli yarim , beli dost Beli mirim , beli dost Beli ömrüm , beli..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı 05:02

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı

Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Hey On Beşli Tokat-Hamdi Tüfekçi-Nida Tüfekçi Hey Onbeşli Onbeşli Tokat Yolları Taşlı Onbeşliler Gidiyor Kızların Gözü Yaşlı Aslan Yârim Kız Senin Adın Hediye Ben Dola..

  • PengoTV tarafından
  • 1.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cazibədar Müğəni Fulin Reksi İlə Herkesi Coşdurdu 03:16

Cazibədar Müğəni Fulin Reksi İlə Herkesi Coşdurdu

Cazibədar müğəni Fulin reksi ilə herkesi coşdurdu - 5de5 Xezer tv-nin 5 de 5 verlisinde qonaq olan Turkiyeli mugeni Fulin reksi ve mahnisi ile herkesi coşdurdu..

  • ANKA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Gül - Ellik 05:21

Sevda Gül - Ellik

Ah Benim Atlı Yarim Hemde Tokatlı Yarim Güzellikten Bakılmaz Baldan Da Tatlı Yarim Gel Ellikten Ellikten Su Gelir Mezellikten Güzel Benzin Sararmış Besbelli Güzellikten Dere Geçtim Daşı Yok Yüzük Buldum Kaşı Yok Yedi Yer..

Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır? 01:13

Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır?

Yarım çay bardağı Mısır nişastası Yarım çay bardağı tatlandırılmamış kakao tozu Yarım çay bardağı tarçın Eğer Videoda ki Malzemeleriniz Yoksa Bu Malzemelerden de Yapabilirsiniz ...

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart 04:43

Evim Lokanta 29.Bölüm- Tuzlu Tart

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 29. Bölüm'de Tuzlu Tart tarifi verdi! Tuzlu Tart MALZEMELER 2 + 3/4 Su Bardağı Un Yarım Paketten Biraz Fazla Tereyağı 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Adet Yumurta İçi İçin: 2 Adet Kabak 1 Paket ..

  • ANKA tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek 04:21

Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Haşhaşlı Çörek tarifi verdi! Haşhaşlı Çörek MALZEMELER 5 Su Bardağı Un Yarım Paket Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Şeker Yarım Paket Maya 1,5 Su Bardağı Süt Yarım Ça..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır 01:56

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yufka İç malzemesi için; 350 gr kıyma 2 adet domates 2 adet soğan 4 adet yeşil biber Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı sıvı yağı Tuz, isot, pulbiber, ..

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi 01:29

Vezir Parmağı Tatlısı Tarifi

Vezir Parmağı Tarifi – Tam ölçülü lezzet garantili İçin Malzemeler Hamuru için; 1 adet yumurta 125 gr tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurdu Yarım çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Balık Köftesi Tarifi 00:27

Balık Köftesi Tarifi

Malzemeler ; Yarım Kilo Levrek 3 dal taze soğan yarım demet maydanoz yarım demet dere otu 2 adet yumurta 1 kahve fincanı galeta unu tuz karabiber..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Makarna Salatası Tarifi 01:16

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler; Yarım paket küçük (yüksük,boncuk) makarna 1 su bardağı mayonez 1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurt 10 adet kornişon turşu 5 adet haşlanmış sosis 1 büyük kavanoz garnitür(havuç, bezelye, patates) 1 küçük konserv..