#Aziz akova

Şimdi Onlar Düşünsün Sosyetelerin Pazarlık Hakkında Düşündikleri 00:54

Şimdi Onlar Düşünsün Sosyetelerin Pazarlık Hakkında Düşündikleri

Kız Arkadaşına Mahcup Olmamak İçin Pahalı Çantayı Alan Aziz'in Komik Halleri İzle..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan- 00:51

Galatasaray 4-0 Adanaspor Üst üste 2 Penaltı Golü!! -Selçuk İnan-

Galatasaray, seyircisi önünde Trabzonspor karşısında aldığı yenilgiyi unutturmak istiyor... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Adanaspor'u konuk edecek Galatasaray, galibiyete kilitlendi. Türk Telekom Arena'da saat ..

Şafak Sezer Şimdi  Onlar  Düşünsün Komedi 01:35

Şafak Sezer Şimdi Onlar Düşünsün Komedi

Tabelayı Beğenmeyen Aziz Keklik Komik Konuşması Anadolu Erkeği İzle..

Beyaz Show - Bana Da Mı Zil! 01:42

Beyaz Show - Bana Da Mı Zil!

Beyaz, Dedemin Fişi filmi ile ilgili güzel cümle kurmaya çalışırken Aziz Hoca'nın (Ali Sunal) oyunu kesen ziline maruz kaldı... Beyaz'ın Bana da mı zil? cümlesi ve Ali Sunal ile aralarında geçen tatlı atışmalar stüdy..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var 04:10

Canlı Fasıl Nihavent - Bir İhtimal Daha Var

Türk Müziği Koleksiyonu - Nihavent / Bir İhtimal Daha Var Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapma..

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio) 06:34

Canlı Fasıl Hüzzam - Açmam Açamam (Official Audio)

Türk Müziği Koleksiyonu - Hüzzam / Açmam Açamam Aziz Türk Sanat Müziği Grubu tarafından unutulmaz besteler harika yorumlarla sizlerle... Tüm tarzlarda en kaliteli müziklere kolayca erişebilmek için tek yapmanız gereke..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Haftanın Golü Bursa'da Geldi  Yok Böyle Vuruş 00:29

Haftanın Golü Bursa'da Geldi Yok Böyle Vuruş

Bursaspor, ikinci yarıya Aziz Behich'in harika golüyle başladı...

Sevgililer Günü Nedir 02:01

Sevgililer Günü Nedir

Çok sevdiğimiz kıymetli abimiz Aziz Valentine, Konya'da göle maya çalarken, gelen aşk meleği Küpid oku ile kendisini vurunca o esnada gölde kendini izleyen Afrodit'e vurulmuş ve yanına giderek çıktığın var mı demiş...

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Yol Ayrımı Fragmanı 02:05

Yol Ayrımı Fragmanı

Bir ormanda yol ikiye ayrıldı ve ben. Ben gittim daha az geçilmişinden ve bütün farkı yaratan bu oldu işte. Şener Şen'in 7 yıl aradan sonra başrolünü üstlendiği filmde, acımasız bir iş adamı olan Mazhar Kozanlı’nın yaşa..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı 00:53

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir tamircinin onardığı tabletin bataryasının elinde patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan tabletin bataryasının orijinal olmadığını belirten telefonu tamircisi Aziz Caymaz, vata..

Mhp Genel Başkanı Bahçeli  Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir 01:38

Mhp Genel Başkanı Bahçeli Pyd Pkk'nın Defteri Dürülmelidir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD'nin operasyonel ortağının kökü kazınmalıdır. Suriye Demokratik Güçleri çatısı altında kamufle edilen PYD/YPG'nin hesabı görülmeli, defteri dürülmeli, şehitlerimizin aziz ruhları şad edilme..

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle 46:50

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle

Konusu : İçimizden Biri Yunus Emre filmi yunus emrenin allah sevgisini inancını güzel ahlakını anlatan bir yapıttır. Yıl : 1989 Tür : Bilim Kurgu & Fantastik Yapımcı : Atıf Yılmaz Yönetmen : Arslan Kacar Oyuncular : Ru..

İstinye Park Valesine Murat 131 Vermek 05:00

İstinye Park Valesine Murat 131 Vermek

Arkadaşlar Murat 131'i İstinye Park valesine veriyor. İşin ilginci etraftakiler Ferrari,Lamborghini gibi arabalarla ilgilenmezken Murat 131 müthiş ilgi çekiyor. Normalde youtuber takip etmem ama görünce hoşuma gitti. Ger..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Arkadaşına Sinirlenip Cama Kafa Atan Eleman 00:11

Kız Arkadaşına Sinirlenip Cama Kafa Atan Eleman

ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Şikago şehrinde yapılan aziz patrik günü kutlama töreninde kız arkadaşına sinirlenip cama kafa atan genç adamın görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan 06:03

Tabuta Sığmayanlar Şehit Kadir Miraç Özcan

'Tabuta Sığmayanlar' programının ilk bölümünde; Anne sakın bana torpil yaptırmayın. Benim yerime biri şehit olursa bu vebali taşıyamam diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadet makamına ulaşan Şehit Polis Kadir Mirac Özcan..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek 06:14

Tabuta Sığmayanlar Şehit Ramazan Akyürek

'Tabuta Sığmayanlar' programının 2. bölümünde Konya'da görev yaparken: Arkadaşlarım oradayken burada duramıyorum diyerek Diyarbakır'a giden ve şehadete eren Özel Harekat Polisi Ramazan Akyürek'in aziz hatırasını yâd ed..