#Aziz piyade bitmese ne müzik dinle

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.386 görüntüleme
  • 6 yıl önce
HiraiZerdüş  -  Devran-ı âlemi seyran ederken 03:08

HiraiZerdüş - Devran-ı âlemi seyran ederken

Devrân-ı âlemi seyran ederken Bir sam esti geldi koku tersine Baktım çar etrafa cevlan ederken Attı felek bana bana oku tersine - Olmadım dünyada şad u bahtiyar Geçti taze ömrüm oldum ihtiyar Yârdan nâme geldi bana..

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor 01:10

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor

Mehmetçik'in Yeni Tüfeği Dakikada 700 Mermi Atıyor Türk mühendis ve işçisi tarafından geliştirilerek seri üretimine başlanan, dakikada 700 mermi atabilen ve dünyadaki emsallerinden çok daha üstün özelliklere sahip mill..

  • Haberler tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Hk 33 ile seri atış ;) 00:43

Hk 33 ile seri atış ;)

HK33, G3 piyade tüfeğinin 90'lı yıllara güncelleştirilmiş, NATO standardına getirilmiş versiyonudur. Türk Silahlı Kuvvetleri bu silâhı fizikî ömürlerini tamamlamakta olan G3 ile değiştirmek istemekteydi. Fakat, HK416 var..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek askerlerle iftarda bir araya geldi...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 00:40

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, Uzunköprü Çakmak köyünde yaptıkları kontrollerde..

TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi 01:23

Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibi, Türk mühendislerince tasarlanan Milli Piyade Tüfeği'ni (MPT-76) kullanmaya başladı...

League Of War VR Arena  Launch Trailer PS VR 00:46

League Of War VR Arena Launch Trailer PS VR

AVAILABLE NOW ON PS VR! League of War: VR Arena is a head-to-head, hands-on, fast paced tabletop war game. Swiftly deploy your tanks, infantry, and choppers onto the battlefield to destroy your enemy's base before they d..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah 02:07

Başbakanlık Korumalarına Yeni Yerli Silah

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silah kullanımı çağrısının ardından milli piyade tüfeği MPT-76, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık koruma ekibi, Türk Silahlı Kuvvetleri, MİT personeli ile diğer güvenlik b..

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan  Koşarak Şehadet Şerbetini Içmeye Gitti 01:34

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan Koşarak Şehadet Şerbetini Içmey

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın başkentin Sincan ilçesindeki babaevinde yas var...

Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize' 01:39

Afrin Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı: 'Hakkını Helal Et Bize'

Afrin'de süren 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan son yolculuğuna uğurlandı. Şehit eşi Gamze Mehmethan cenazeye eşinin üniformasını giyerek katılırken tören boyunca duygusal anlar yaşan..

Şehit Babası  Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatansız Olunmaz 01:40

Şehit Babası Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatan

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan (25), Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı...

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti 01:47

Afrin Şehidi Astsubay Ömer Bilal Akpınar'ın Ağlatan Vasiyeti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 19'uncu gününde şehit olan ve cenazesi geçen perşembe günü Karabük'te toprağa verilen 22 yaşındaki Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler 03:18

Şehit Annesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Duygulandıran Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin annesi Hatice Özalkan'ın yaptığı konuşma herkesi duygulandır..