#Aç kalan kedinin donmuş sütle İmtihanı

Engelli Arkadaşımızdan Asansörleri Kullananlara Bir Mesaj Var! 00:42

Engelli Arkadaşımızdan Asansörleri Kullananlara Bir Mesaj Var!

İnsanların merdiveni kullanabilecekken asansörü tercih etmeleri yüzünden tekerlekli sandalyesi ile merdivene binmek zorunda kalan arkadaşımızdan hepimize mesaj var...

  • PengoTV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

Motosiklet'le Show Yapayım Derken Malum Yerden Olan Adam 02:55

Motosiklet'le Show Yapayım Derken Malum Yerden Olan Adam

Motosikletine ters binip show yapmaya çalışan eleman, dengesini kaybediyor ve olanlar oluyor. Uzun bi süre diz çökerek kalan adam, arkadaşlarının da desteği ile moral buluyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mama Verilen Köpeklerin Mutluluğu 01:42

Mama Verilen Köpeklerin Mutluluğu

Maltepe'de etkili olan kar yağışında mahsur ve aç kalan hayvanlarının yardımına Maltepe Belediyesi ekipleri yetişti. Maltepe Belediyesi ekiplerinin mama verdiği köpekler, sevinçlerini görevlilerin üzerine atlayarak göste..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü 10:34

Canim Kardeşi̇m 81.Bölüm Babamın Doğum Günü

Galip beyin doğum günü gelmiştir. Lale kızları Mine ve Müge ile Galip beye güzel bir doğum günü hediyesi almak için planlar yaparlar. Mine ve Müge babalarına nasıl bir hediye alacakları konusun da kararsız kalırlar. Bu a..

  • ÇocukTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Halep Sokaklarında 360 Derece Gezmek İster misiniz? 06:14

Halep Sokaklarında 360 Derece Gezmek İster misiniz?

Yıkıntıların arasında kalan Halep şehrini Russia Today muhabiri görüntüledi. 360 derece olarak kaydettiği görüntülerle sizler de şehrin altının üstüne gelmiş halini görebilirsiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi 01:31

Deprem travmasına karşı binicilik terapisi

Yedi yıl önce Haiti’yi sarsan depremde yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Judeley Hans Debel deprem yüzünden hayatını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalan binlerce kişiden biri. Judeley travmasın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaburgaları Ortaya Çıkmış Aç Ayının Yemek İstemesi 01:13

Kaburgaları Ortaya Çıkmış Aç Ayının Yemek İstemesi

Endonezya, Bandung Hayvanat Bahçesi - Daha önce türlü rezaletlere sahne olan fil skandalı ile gündemde kalan hayvanat bahçesi bu defa ziyaretçilerin filme aldığı kaburgaları ortaya çıkmış ayının ziyaretçilerden atılan ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Silkeborg Menajerinden Harika Top Kontrolü 00:19

Silkeborg Menajerinden Harika Top Kontrolü

Futbol topu onların ayaklarında bir başka güzel oluyor. Bir de yüksek seviyedeki top teknikleri yok mu? Bu pozisyonda top kontrolleri ile akılda kalan silkeborg menejeri Peter Sørensen taraftarın beğenisini topladı...

  • Ömer tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Sigara İçerken Annesine Yakalanan Ankara Bebesi 00:32

Sigara İçerken Annesine Yakalanan Ankara Bebesi

Sigara İçerken Annesinin Şamarına Maruz Kalan Angara Bebesinin Neşesini Bir Gram Kaybetmemesi . En güzel tarafı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.397 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..