#Aç kalan kedinin donmuş sütle İmtihanı

Vişne Reçeli Tarifi 04:02

Vişne Reçeli Tarifi

Vişne Reçeli Malzemeler 500 gr vişne 500 gr toz şeker 1-2 damla limon 1 adet çubuk tarçın Hazırlanışı; Vişneleri yıkadıktan sonra, çekirdeklerini çıkartın. Bir tencereye aktarın. Üzerine toz şekeri ilave edip 30 da..

Arakanlı Müslümanlar Başbakan Yıldırım'ı Bekliyor 01:31

Arakanlı Müslümanlar Başbakan Yıldırım'ı Bekliyor

Bangladeş'in başkenti Dakka'da resmi temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, yarın Cox's Bazar kentindeki mülteci kampında kalan Arakanlı Müslümanlarla bir araya gelecek...

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın 00:59

Dondurucu Soğukta Sokakta Yaşayan Adama Montunu Veren Kadın

Dünya dönüyorsa iyi insanların hatırına dönüyor! Soğuk kış gününde sokakta yaşamak zorunda kalan bir adam için aracından inerek ona montunu veren kadından ayakta alkışlanacak bir hareket...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası 03:25

Muzlu Magnolia Tadında Dondurma Pastası

Malzemeler: 20 adet Bebe Biskuvisi 1,5 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Muz 950 ml Kaymaklı Dondurma İnce çikolata Adımlar: 1- Bebe bisküvi ve tereyağını rondodon geçirin, kek kalıbın altına bastırarak yerleştirin. 2- Üzer..

İsilik Vücudun Hangi Bölgelerinde Oluşur 00:50

İsilik Vücudun Hangi Bölgelerinde Oluşur

İsilik, genellikle vücudun kapalı bölgelerinde ortaya çıkar. Çünkü kıyafet altında kalan bölgeler, sıcak ve neme daha fazla maruz kalır...

  • NABIZ tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde Bağımlılığında Risk Faktörleri Nelerdir 01:41

Madde Bağımlılığında Risk Faktörleri Nelerdir

Madde bağımlılığının risk faktörleri konusunda üç farklı yaklaşım var. Birinci yaklaşım madde bağımlılığının genetik yönüne odaklanıyor. Ailesinde madde bağımlılı olanlarda madde bağımlılığı daha yaygın. İkinci yaklaşım ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:50

Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Diz kireçlenmesi çok ayakta kalan, hareketsiz ayakta kalmak zorunda olan meslek gruplarında çalışan kişiler için sıkıntılıdır. Berberler, hemşilerer, tezgahtarlar bütün gün ayakta kalmak zorunda olduklari için bu hastalı..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle 1:28:18

Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Menfaat için neler yapıldığını anlatan başlangıçta fakir ve hiç kimse tarafından değer verilmeyen karısı ve kaynanası tarafından hor görülen Ali'nin haberi bile olmadığı amcasından kalan miras sonucu çevresinde..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Hangi Faktörler Pasif Agresif Kişilik Bozukluğuna Neden Olur 01:36

Hangi Faktörler Pasif Agresif Kişilik Bozukluğuna Neden Olur

Pasif agresif kişilik bozukluğu, çocukluk dönemiyle direkt olarak ilişkilendirilir. Genellikle çocukluk çağında fazla baskıya maruz kalan kişilerde görülür. Çocukların pasif agresif kişilik bozukluğu olan kişileri model ..

  • NABIZ tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi 01:43

Baklavalık Yufkadan Peynirli Börek Tarifi

Baklavalık Yufkadan Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler 20 adet baklavalık yufka Sosu için; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı maden suyu İç malzemesi; Peynir Maydanoz Üzeri için; 2 y..

Bilgi Yarışması Oyununda Para Kazanan Kadının Kafayı Sıyırması 01:14

Bilgi Yarışması Oyununda Para Kazanan Kadının Kafayı Sıyırması

Bir bilgi yarışması oyunu olan HQ Trivia oynayan Lauren May isimli kadın oyundan 11,30 dolar kazandı. Oyundan para kazanmanın getirdiği sevinçle çığlık çığlığa kalan kadın kendini yerlere attı...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meme Kanserinin Cerrahi Tedavisi Nasıl Yapılır 02:22

Meme Kanserinin Cerrahi Tedavisi Nasıl Yapılır

Erken evre meme kanserinin cerrahi tedavisinde sadece tümör alınır, memenin geri kalan kısmına dokunulmaz...

  • NABIZ tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meme Kanserinin Cerrahi Tedavisi Nasıl Yapılır 02:22

Meme Kanserinin Cerrahi Tedavisi Nasıl Yapılır

Erken evre meme kanserinin cerrahi tedavisinde sadece tümör alınır, memenin geri kalan kısmına dokunulmaz...

  • NABIZ tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Kaliforniya Sendromu Nedir 03:27

Kaliforniya Sendromu Nedir

Kapitalizmi buram buram yaşadığımız şu evrende, şehirde yaşayan, yabancılaşmış, mutlu ama mutsuz, anlık yaşayan insan sendromu işte. Anlık mutlulukların peşini kovalarken kalıcı mutluluklar yaratmanın çabasına girmiyorsu..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu 07:02

Korkutan Yangın: 3 Kadın Diri Diri Yanmaktan Son Anda Kurtuldu

Adana’da bir evde çıkan yangında mahsur kalan 3 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen kadınlar hastanede tedavi altına alındı...

Uludağ'da Kritik Dakikalar 02:08

Uludağ'da Kritik Dakikalar

Uludağ’da doğa yürüyüşü sırasında 6 metrelik şelalede mahsur kalan 5 kişi için kritik dakikalar başladı. Bir kişinin ayağının kırık bir kişininse soğuktan donmak üzere olduğu öğrenilirken kayalık olduğu için ulaşımın imk..

Buzlu Yolda Kalmış Tırı Çeken Tesla Araç 00:56

Buzlu Yolda Kalmış Tırı Çeken Tesla Araç

Buzlu yoldan kalan kargı tırının yardımına Tesla marka otomobil yetişmiş izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safra Kesesi İltihabının Nedenleri Nelerdir 00:50

Safra Kesesi İltihabının Nedenleri Nelerdir

Safra kesesi iltihabı iki gruba ayrılır, iltihap taşlı ya da taşsız olabilir. Taşsız safra kesesi iltihabı uzun süre yoğun bakımda kalan, uzun açlık çeken ya da yaşı ilerlemiş insanlarda görülür. Taşlı safra kesesi iltih..

  • NABIZ tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi 01:17

Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1.5 su bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un 3 adet muz Hazırlanışı 1.Karıştırma kabına yumurta v..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle 1:23:42

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının ölümünden sonra çaresiz kalan ve annesi tarafından para için küçük yaşta evlendirilen bir kız ve sonu hapishanede biten bir hikaye toplumsal bir film yine küçük yaşta evlendirmeler ve mutsuzluk ve ..

Yumuşak Taştan Liman Yapmak Rize 04:32

Yumuşak Taştan Liman Yapmak Rize

Rize’de 19 yıl önce yapımına başlanan ancak, ödenek yetersizliği nedeniyle 2001 yılında inşaatı yarım kalan yat limanında suya dayanıksız yumuşak taşlar kullanıldığı ortaya çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu 06:52

Denizli'de 4 İş Yeri Kül Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde çelik kapı üretimi yapın bir iş yerinde çıkan yangın yandaki 3 iş yerine sıçradı. Yangında mahsur kalan bir iş yerine ait köpek, itfaiye ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında sa..