#Aç kalan kedinin donmuş sütle İmtihanı

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

-15 Derecede Direği Yalayan Gencin Dili Direğe Yapıştı 01:34

-15 Derecede Direği Yalayan Gencin Dili Direğe Yapıştı

Çin’in Shandong eyaletinde -15 dereceleri gören soğukta direği yalayan gencin dili, direğe yapıştı. Direkte mahsur kalan gencin o anları güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca 00:45

Bir Ülkede Borsa Varsa İnsanlar Fakir Kalıyorsa Aptaldır Diyen Amca

Borsadan nasıl para kazandığını anlatan yaşlı adam ardından da borsa varken hala fakir kalan insanlara aptal diyor. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı 02:23

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı

Tuzla’da içerisinde 60 hayvanın bulunduğu bir ahırın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda hayvan enkaz altında kaldı. Ekipler çatı altında kalan büyükbaş hayvanları kurtarırken yaklaşık 8 hayvanın yaralandığı öğrenildi...

36 gün ormanda bir başına! 01:36

36 gün ormanda bir başına!

FİLMLERE KONU OLACAK BİR HABER VAR SIRADA... UÇAĞI DÜŞEN PİLOT, 36 GÜN BOYUNCA AMAZON ORMANLARINDA KURTARILMAYI BEKLEDİ... KUŞ YUMURTASI VE MEYVE YİYEREK HAYATTA KALAN GENCİ, ARAMA EKİPLERİ DEĞİL BİR TESADÜF KURTARDI...

Kargalar yine istila etti! 01:25

Kargalar yine istila etti!

ARDAHAN YİNE KARGA İSTİLASINDA... KAR YÜZÜNDEN YUVASIZ KALAN KUŞLAR GECE VAKTİ ŞEHRİ BASTI. KANAT ÇIRPARAK KİMSEYİ UYUTMADILAR...

Otobüs önde, yolcu peşinde! 01:37

Otobüs önde, yolcu peşinde!

BİR YOLCU İSTANBUL EMİNÖNÜ'NDE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE BİNECEĞİ OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ DURAĞI PAS GEÇTİ. KOŞMAK ZORUNDA KALAN YOLCU SONRASINDA YAŞANANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDA ALDI. İZLİYORUZ...

Hamile Kadından Eşine Suyum Geldi Şakası 00:53

Hamile Kadından Eşine Suyum Geldi Şakası

Doğumuna sayılı günler kalan hamile kadın eşine suyum geldi şakası yapmış. Kadının eşi suyu görünce acayip panik olmuş. Şaka olduğunu anlayınca rahatlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kedidili Bisküvisi Tarifi 08:19

Kedidili Bisküvisi Tarifi

Kedidili İçin Malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz 3/4 su bardağı tozşeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu üzeri için pudra şekeri tepsi için fırın kağıdı veya silikon mat Kedidili Nasıl Yapılır? Yumurtaların sa..

Porsiyonluk Revani Tarifi 05:25

Porsiyonluk Revani Tarifi

Revani tarifim için malzemeler: Revani Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 4-5 damla limon suyu Revani Keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 1 limon kabuğu rendesi 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti 02:33

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti

Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Fadime Arslan olayında vicdansızlığın görüntülerine yenileri eklendi. Müge Anlı kayınvalidesini döven kadına da şiddete sessiz kalan eşe de ateş püskürdü..

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur 02:26

Türk tır şoförleri 1 aydır Rusya-Gürcistan sınırında mahsur

Rusya’da 1 ay önce yaşanan çığ felaketi nedeniyle Rusya-Gürcistan sınırındaki Vladikavkaz Sınır Kapısında mahsur kalan Türk tır şoförlerinin bekleyişi devam ediyor...

33 yıllık hukuk savaşını kazandı! 02:37

33 yıllık hukuk savaşını kazandı!

33 YILLIK BİR HUKUK SAVAŞININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... BABASINDAN KALAN ARSASI, KOOPERATİFLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLİP ÜZERİNE SİTE YAPILMIŞTI... 'MÜLK HAKKIM GASPEDİLDİ' DİYEN O ADAMIN İSYANI SONUNDA KARŞILIK BULDU..

Yarım Halde Giden Araba 01:31

Yarım Halde Giden Araba

Eski model arabasını ikiye bölen adam arabasının yarısı kalan ön kısmına binmiş. Yarım şekilde gitmeye devam eden araba şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bayatlamayan Mayasız Poğaça 01:37

Bayatlamayan Mayasız Poğaça

Kabartma Tozlu Poğaça Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı yoğurt 1 yumurta 5,5 su bardağı un 3 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı sirke İç harcı içi..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Karnıyarık Tarifi 09:04

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 6 tane ince uzun patlican Kizartmak icin siviyag Kiyma harci icin malzemeler Yaklasik 300 gr. dana kiyma 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak Maydonoz Tuz, karabiber, kimyon,pulbiber Üzerine dökmek icin 1 yemek ka..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Rus turist ramazan davulcularına saldırdı 02:33

Rus turist ramazan davulcularına saldırdı

İSTANBUL ELMADAĞ'DAKİ BİR OTELDE KALAN RUS TURİST SESTEN RAHATSIZ OLDU,,, EKMEK BIÇAĞIYLA RAMAZAN DAVULCULARINA SALDIRDI... ZAVALLI ADAMLAR, KENDİLERİNİ DAVULU SİPER EDEREK KORUDU...

Pendik’te oto yedek parça atölyesinde yangın- 5 kişi hastaneye kaldırıldı 03:34

Pendik’te oto yedek parça atölyesinde yangın- 5 kişi hastaneye kaldırı

Pendik'te bulunan oto yedek parça atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu yoğun dumana maruz kalan 5 işçi dumandan etkilendi. Bölgeye sevk edilen çok sayıdaki ambulansla işçiler hastaneye kaldırıldı...