#Aç kalan kedinin donmuş sütle İmtihanı

En Kolay Sünger Kek  İki Renkli Yumuşacık 01:07

En Kolay Sünger Kek İki Renkli Yumuşacık

İki Renkli Yumuşak Kek Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı dövülmüş ceviz 2,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao ..

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle 1:38:01

Sözde Kızlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Mebrure ile Fahri arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Babası öldükten sonra Mebrure İstanbul’daki akrabası Nazmiye Hanım’ın evine gelir. Nazmiye Hanım, kimsesiz kalan Mebrure’ye ilk başta sahip çıkmak ..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı 04:15

Savaştan Kurtardığı Oyuncak Ayıcığını Bir An Olsun Elinden Bırakmadı

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159 çocuk uçakla Antalya'ya geldi. Kafilede yer alan 7 yaşında bir çocuk ise savaştan kurtardığı oyuncak ayıcığını bir an olsun yanından ayırmadı...

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi 08:46

Ukrayna’da Yetimhanelerdeki 159 çocuk Türkiye'ye geldi

Rusya'nın saldırmaya devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan 159'u yetim çocuk ve 26'sı bakım personelinden oluşan 185 kişilik kafile, 3 saatlik yolcuğun ardından Polonya'dan uçakla Antalya'ya geldi...

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti 00:44

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti

Kocaeli'de tehlike saçan başıboş sokak köpekleri, bu kez üniversite kampüsünde bir kız öğrenciye saldırdı. Çığlık çığlığa kalan öğrenci o anları cep telefonu ile kaydetti...

Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu 03:15

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tarihi bina kül oldu. Bandırma'nın deniz kenarında kalan tek tarihi bina nedeni bilinmeyen bir sebeple kül oldu...

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor 05:28

Engelli Aracı İle Her Gün 800 Ekmeği 300 Aileye Ulaştırıyor

Suudi Arabistan'ın Medine kentinde geçirdiği iş kazası sonrası engelli kalan 56 yaşındaki Mehmet Taşçı, engelli aracıyla her gün ihtiyaç sahibi 300 ailenin sofralarına ücretsiz ekmek götürüyor...

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı 02:39

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı

Kadıköy Sahili'nde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi kayaların arasına düşürdüğü cep telefonu kulaklığını almaya çalışırken sıkışarak mahsur kaldı. Kayaların arasında sıkışarak mahsur kalan genç adam yaklaşık 3 buçuk ..

Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

Boru patladı, yer yarıldı! 01:20

Boru patladı, yer yarıldı!

BORU PATLADI, BASINÇLI SU, ASFALTI KAĞIT GİBİ YIRTIP CADDEYİ NEHRE DÖNÜŞTÜRDÜ. EVLERİ İŞ YERLERİ SU İÇİNDE KALAN MAHALLELİ GÖRDÜKLERİ MANZARA KARŞINDA ŞAŞIRIP KALDI...

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle 1:28:03

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Türklerin kaybettiği topraklarda kalarak azınlık durumuna düşen Türk halkının yaşadığı sıkıntıları anlatır. 20. yüzyılın başındaki savaşlardan sonra sınırlar yeniden çizilir. Türkiye dışında kalan bölgele..

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle 1:17:14

Zorlu Damat 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, at yarışlarına meraklı olan bir kadının yaşadıklarını konu edinir. Gönül, at yarışlarında rakibi Cemil’e yenilir. Bu yüzden Necdet adında bir çiftlik sahibinden yeni bir at almak ister. Ancak Necdet istem..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..

Hayvan nakil aracında sığınmacı dramı kamerada 08:15

Hayvan nakil aracında sığınmacı dramı kamerada

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde 70 sığınmacı yakalandı. Hayvan taşımakta kullanılan bir kamyon dorsesine balık istifi şeklinde doldurulan Afgan sığınmacılar polisleri bile hayrete düşürdü. Çok sayıda minibüs ve otomobille..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..