#Aç kalan kedinin donmuş sütle İmtihanı

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti 01:03

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti

Beyoğlu'nda öğlen saatlerinde girdiği bir dairede, ev sahibine yakalanan hırsız sağlam kayaya çarptı. Ev sahibi, yaşanan boğuşmanın ardından pencereden kaçmaya çalışan hırsızı ensesinden yakaladı. 15 dakika boyunca pence..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Kavala Kurabiyesi Tarifi  Bademli Ay Kurabiye 01:47

Kavala Kurabiyesi Tarifi Bademli Ay Kurabiye

Bu tarfimizde sizlere içinde leziz bademler olan ay şeklindeki kavala kurabiyesi nasıl yapılır anlattık. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu nefis kurabiyeler için tek ihtiyacınız olan. Ay şeklini verebileceğiniz bir k..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle

Arkadaşları ve sevdikleri tarafından Uğur Böceği olarak lakap takılan kendine özel huyları olan diğer insanlara karşı dik başlı bir okadarda sevecen birisi olan Christine tek istediği şey annesine benzememek olsada aslın..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır 10:07

Tiramisu Tarifi Kek İle Tiramisu Nasıl Yapılır

Tiramisunun Keki için 4 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 3 çorba kaşığı kakao 1 paket kabartmatozu 1 paket şekerli vanilin Tiramisunun Kreması icin Malzemeler 1 litre sut 7 çorba kaşığı tepeleme un 1..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri 10:02

Yapımı Çok Kolay Çikolata Bombası Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Çikolatalı Pasta için Malzemeler tarifi 6 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıcak su 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vani..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..