#Açlıktan Ölüp mumyalaşan hayvanlar

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Saç Ektiren Ve Peruk Takan Ünlüler! 05:08

Saç Ektiren Ve Peruk Takan Ünlüler!

Türk erkek ünlüler arasında saçlarından muzdarip olup ta bunları teknolojinin sağladığı imkanlarla artıya çeviren oyuncular,şarkıcılar kimlermiş,haberimizde....

  • ANKA tarafından
  • 7.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Kanalına Abone Olmayanlara Sitem Etti 'Bir Kıpırdaşın Yaa' 02:49

Cübbeli Kanalına Abone Olmayanlara Sitem Etti 'Bir Kıpırdaşın Yaa'

Diğer kanalların çok fazla abone sayısı olup kendi kanalındaki abonelerin sayısını az bulan Cübbeli Ahmet Hoca sitem etti. 'Allah için yapılan tebliğlere neden abone olmuyorsunuz?'..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu 07:52

Hile Yaparken Yakalanan 10 Ünlü Sporcu

Dünyaca tanınmalarının sebebleri, işlerinden ziyade hırslarına yenilip hileler yapmalarına neden olup bağlı bulundukları spor organizasyonlarından men edilmelerine sebeb olan davranışlarıdır...

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Su Birikintisinde Eğlencenin Dibine Vuran Çocuk 00:58

Su Birikintisinde Eğlencenin Dibine Vuran Çocuk

Çocukların dünyasına bakıyorum bulundukları her ortamda, renk arıyorlar, neşe arıyorlar, mutluluk arıyorlar. Bir şeyin iyi olup olmadığını en insani şekilde çocukların verdiği önyargısız tepkilerden anlamak mümkün...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşil Sahada Büyük Kavga 03:46

Yeşil Sahada Büyük Kavga

Gama ve Brasiliense maçı, ikinci 45 dakika oynanmadan bitti. Önce futbolcular arasında başlayan, sonra taraftarların da dahil olup büyüdüğü kavga maçın ikinci yarının oynanmasına engel oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alf ve Büyükanne 04:15

Alf ve Büyükanne

Türkiye'de ilk kez 1980'li yılların sonlarında TRT 1'de yayınlanmış olup, 90'lı yıllarda Kanal D'de de gösterilmiştir.Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni! 01:21

Hadi Isıt Biraz, Isıt Yap Vazifeni!

Evcilik Oyunu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun, başrollerini ise Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın üstlendiği 1975 yapımı bir Türk filmidir. Doğuştan beşik kertmesi nişanlı olan ama birbi..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Alf Rock Video 03:15

Alf Rock Video

1986 - 1990 yıllarında NBC`de yayınlanan popüler bir TV dizisi. Başrolü Melmac gezegeninden A.L.F. (Alien Life Form) oynamaktaydı. Türk Televizyonlarında İlk Kez 1980`li Yılların Sonlarında TRT 2 ile İzlenmiş olup, 90`lı..

Agit - Ah Babam 04:05

Agit - Ah Babam

Alnında dağ ateşi Yüreğinde sızı İsyan olup gittin Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah _ Gökyüzü kandan Toprak çamurdan Sattığım dünyasında Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah..

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı 04:13

Özel Hastaneler Vatandaşı Dolandırıyor mu? Sağlık Skandalı

Samsun'da özel bir hastaneye muayene ve MR çektirmeye giden vatandaşın anlattıkları insanın sinirini bozan cinsten. Alınan fazla paradan rahatsız olup olayın peşini bırakmayan adam özel hastanelerin yaptığı haksızlığı or..

  • PITIRCIK tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan 04:30

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan Uyan Ey Gözlerim:Bir Sabah Namazını Kaçıran Sultan III. Murat'ın Hicranıdır Sultan III. Murad Han, Padişah II. Selim Han’ın 6 erkek çocuğundan biridir. Bundan gayrı merhum padişahın 3 tan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey 10:40

Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey

Köksal baba şook 16 yıl önceki videosu Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türki..

  • PengoTV tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview - Make Or Break You  Season 1 Ep 2  00:30

Preview - Make Or Break You Season 1 Ep 2

Beck'in yardımcısı kaçakçılığı üzerine tartışmalı bir video sızdırdığında Ashe ve Preston, kaynağı bulmak ve kurulum olup olmadığını ortaya koymak için yeni bir meydan okuma ile karşı karşıyalar...

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı 01:56

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanım'ın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmus'un annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kübra Dağlı Kimdir? 02:10

Kübra Dağlı Kimdir?

Kübra Dağlı Ispartalı olup 17 Şubat 1996 tarihinde doğmuştur. Şu an 20 yaşında olan Kübra başarılı bir tekvandocudur. Kübra Dağlı 20 yaşındadır ve başarılı bir tekvando sporcusudur. 1996 doğumlu olan Kübra Dağlı aslen I..

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol! 11:25

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Emine Aydın, Kemal Doğulu'nun yarışmacıları peluş ya da kürk giymemeleri konusunda uyardığını aksi takdirde tarz alamayacaklarını hatırlatın..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..