#Açlıktan Ölüp mumyalaşan hayvanlar

Cengiz Coşkuner Acırım Sana 03:06

Cengiz Coşkuner Acırım Sana

kalbine gömüp de dinmez acını mutluym” deme hiç acırım sana boş yere gizleyi gözyaşlarını yanımda gülme hiç acırım sana bir nehir olup da taşamadın ki aşkının peşinden koşamadın ki sen doğdun ama yaşamadın ki yaşa..

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası 04:43

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası

Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türkiye şampiyonu olmuş. 2010 da boksu bırakı..

  • Cowboy tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle 12:15

Rafadan Tayfa 11.Bölüm İzle

Tayfa mahalledeki olayları kameraya çekerek haber programı hazırlar. Kimi zaman neşeli, kimi zaman hüzünlü olaylarla karşılaşırken, kimisi spiker, kimisi kameraman olup eğlenceli bir o kadarda amatör program oluşturmayı ..

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu! 11:39

Kerimcan Durmazın Korku Evi Macerası Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 110. bölümünde Tuğba Çiğdem konseptinde korku evine gittiğini söyleyince yarışmacılar Tuğba'nin kombininin korku evi için uygun olup olmadığı konusunda karars..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ringo Şaban 04:09

Ringo Şaban

Kemal SUNALIN efsanevi hapishane sahnesi umudumuz şaban filminden laflar bomba olup argo terimlere dikkat edin.Bu lafları başka yerde bulamazsınız...

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz? 02:31

Oğlunuzu veya Kızınızı Evlilik Programına Gönderir misiniz?

Evlenmek isteyenleri izleyenlerin ünlü olduğu, onları izleyenlere talip olanların damat olduğu, onlara talip olanların da yorumcu olup ünlü olduğu evlilik programları son zamanlarda çok konuşuluyor. Peki siz oğlunuz vey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı! 06:09

Neslihan Doğrusözün Kazağı Paylaşılamadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'den bir türlü alamadığı yeşil gözlük yerine üzerindeki kazağı isteyince Neslihan çıkınca hemen vereceğini ..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu 03:57

Adem Gümüşkaya - Umrumda Olur Mu

Adem Gümüşkaya – Umrumda Olur Mu Şarkı Sözleri Kavga Dövüş Bize Göre Miydi Sevgilim. Kırdın Da Ne Oldu Sanki. Maksadını Çözemeden Yoruldum Bittim. Kalsaydın Ölür Müydün Ki ? Sana Neler Harcadı Kalbim. Delisin Ya Anlamad..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın 00:49

Ateşi Yükseltmek Varken Gaza Basan Kadın

Mutlu olup aniden bulutlara uçacakken kadın veya erkek güzel anın içine eder.Görüntüde bu sefer kadın güzel anın içine ediyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

Elif Kaya Bir Bilebilsen 03:39

Elif Kaya Bir Bilebilsen

Elif Kaya Bir Bilebilsen Sözleri Gözleri̇m Kapida Kulağim Sesde Bi̇r Gelebi̇lsen Ah Bi̇r Gelebi̇lsen Bu Nasil Bi̇r Sevda Bu Nasil Bi̇r Aşk Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Ah Bi̇r Bi̇lebi̇lsen Hasreti̇n Bölkeren Uykularimi Çaresi̇z Gi..

  • Candy tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası 01:08

Paris metrosunda ırkçılık yapan Chelsea taraftarlarına hapis cezası

Fransa’nın başkenti Paris’te bir siyahinin metroya binmesine engel olup ırkçı tavırlar sergileyen 4 Chelsea taraftarı, 6 ila 12 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Davacı Souleymane Sylla Paris’teki karar duruşmasını..

  • PengoTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar 10:11

Bahar Candanın Aşka Geldiği Anlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Bahar Candan şarkıcı Can Kızıltuğ'u Justin Bieber'a benzetince yanından ayrılamadı. Bahar daha sonra Can Kızıltuğ'a kız arkadaşı olup olmadığın..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Emanet 00:44

Japonya Metrosundaki Alkollü Yolcuların Güvenliği Akıllı Kameralara Em

Japon Yeraltında Yeni Güvenlik Sistemi Metroda en çok yaşanan kazalardan biri raylara düşmek ve o kaçınılmaz sonu yaşamak. Japonya’da 2013 yılında bu sebeple yaşamını yitiren 221 kişi kaydedilmiş. Ölenlerin yüzde 60’ını..

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor 02:10

Bu Evde Eşyalar Kendi Kendine Hareket Ediyor

Ürpertici görüntülerde küçük bir kız çocuğu oyuncaklarıyla oynarken odanın diğer köşesinde duran oyuncak bebeği kendi kendine hareket ediyor. Sonrasında yaşananlarsa çok daha ürpertici... Odasında bebekleriyle oynayan kü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..