#Açlıktan Ölüp mumyalaşan hayvanlar

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu 00:58

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu

Brezilya'da okul önünde bekleyen öğrenci ve velileri soymak için silahını çeken adam, izin gününde olup kızının etkinliği için okula gelmiş olan kadın polis memuru tarafından vurularak öldürüldü...

Nagihan'dan Hilmi Cem'e Hodri Meydan Cesaretin Varsa 77. Bölüm Survivor 2018 02:46

Nagihan'dan Hilmi Cem'e Hodri Meydan Cesaretin Varsa 77. Bölüm Survivo

Nagihan, ada konseyinin ardından Hilmi Cem'in cesaretli olup bireysel dokunulmazlığı almamasını ve birlikte aynı potaya yazılmalarını teklif etti...

  • BETA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bazı Engeller Esas İnsanın Kafasında 00:12

Bazı Engeller Esas İnsanın Kafasında

Engelli olup sağlıklı bir insanın yapamadığını yapan ve hayat dolu engelli insanlar var. Bu video da tekerlekli sandalye ile kaykaya biniyor. Engeller olabilir hayatta ama esas engel sanırım insanın aklında gizli...

  • mızmız tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarının Sınırında - General İle Konuşma 04:02

Yarının Sınırında - General İle Konuşma

Yarının Sınırında - General İle Konuşma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Uyandığında Beni Bul  02:38

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, ..

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma  02:34

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri 10:54

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeteneğini Göstermek İsterken Karizmadan Olan Motosikletçi 00:08

Yeteneğini Göstermek İsterken Karizmadan Olan Motosikletçi

Yeteneğini göstermek isterken karizmadan olup yere fena çakılan motosikletçi...

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor! 00:43

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor!

Neye sinirlendi bilmiyorum fakat karisini önce bir kac kez bicaklayip, ardindan camdan atiyor. Komsusu ise ne olup bittigini ögrenmek icin oglunu birakip olay yerine dogru yola cikiyor. izliyoruz. Gerçek Kesit - Cinnet..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur - Kör Talih 05:15

Ferdi Tayfur - Kör Talih

Bir görüşlük gelseydin Gönlümün hücresine Biraz çare olsaydın Bitmeyen çilesine Seni de Allah yarattı Beni de Allah yarattı Sana gülen kör talih Beni neden hep ağlattı Adını kazıyorum Buz gibi duvarlara Güneş..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Bergen - Eller Aldı 03:41

Bergen - Eller Aldı

Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı.. Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18) 00:39

CHP'lilerin Bu Görüntüsünü Yayınladığımız İçin Özür Diliyoruz (+18)

Muharrem İnce'nin İzmir mitingi sonrası CHP'li seçmenler içki masalarında zil zurna sarhoş olup, Cumhurbaşkanı'na küfürler etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda içki masalarındaki CHP'liler, kadeh kaldırıp küfürlü teza..

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı 07:52

Cansu Yegin Zarif Yılbaşı Makyajı

Bu video makyajcom tarafından sponsorlu bir videodur.Kanalımda paylaşacağım sponsorlu videolar her zaman için gerçek düşüncelerimi ve gerçekten kullandığım markaları yansıtacak olup;her zaman sizin bilginiz dahilinde ola..

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç Yapımı 16:31

Cansu Yegin Yıpranmış Saçlar İçin Evde Saç Botoksu Hacimli Dalgalı Saç

Bu video Natura Keratin markasının katkılarıyla hazırlanmıştır.Videoda belirttiklerim kelimesi kelimesine kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçb..

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Clash of Clans [ Sonunda Barbar Bastık ] 03:52

Clash of Clans [ Sonunda Barbar Bastık ]

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Clash of Clans oynadım iyi seyirler. Kanalıma abone olup yorum yapınız..

Tuğçe Bozkırlı Bayram Konbinim 3 Farklı Konbin Olusturdum Etek Konbinleri 08:33

Tuğçe Bozkırlı Bayram Konbinim 3 Farklı Konbin Olusturdum Etek Konbinl

Yeni yine yeniden merhabaaa bayram kombini olarak hem hanım hanımcık olup hemde şık bir görüntüye sahip olmak işte bu kadaar kolay..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı 01:08

Meryem 11. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 11. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma, aşkın belirtisi mi? Meryem 11. Bölüm 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Meryem ve Savaş yaşadıkları sorunların acılarından bira..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..

Meryem 12. Bölüm Fragmanı 00:47

Meryem 12. Bölüm Fragmanı

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında! Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? GENEL HİKAYE Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabil..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

Meryem 13. Bölüm Fragmanı 01:02

Meryem 13. Bölüm Fragmanı

Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Hikaye ve Künye Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi ..

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Meryem 13. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 13. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Oktay gözünü karartıyor; Savaş'ın hayatı büyük bir tehlikeye giriyor! Meryem'in babası Arif'i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay'ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Merye..