#Açık

Koronavirüs Wuhan'dan Önce İtalya'da Görülmüş 01:42

Koronavirüs Wuhan'dan Önce İtalya'da Görülmüş

Koronavirüsün Çin'deki Wuhan Viroloji Labarotuvarı'ndan çıktığı iddia edilmişti. Laboratuvarın sorumlusu Profesör Shi, ziyaretlere açık olduklarını söyledi. Öte yandan virüsün Wuhan'dan önce İtalya'da görüldüğü belirtild..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı! 01:59

Ev sahibi uyanıp hırsızla karşılaştı!

İSTANBUL FATİH'TE HIRSIZLAR, KAPISI AÇIK OLAN APARTMANLARA GİRİP EVLERİ SOYUYORLARDI... AMA BU KEZ SERT KAYAYA ÇARPTILAR, ÜSTÜNE DE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Uçmaya Niyeti Olmayan Güvercin 00:18

Uçmaya Niyeti Olmayan Güvercin

Evin açık olan camından içeri giren güvercini yakalayan kadın dışarıya çıkıp güvercini salmak istemiş. Ancak güvercinin uçamaya pek niyeti yokmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dükkan sahibinin intikam planı... 01:52

Dükkan sahibinin intikam planı...

İŞ YERİNİ KAPATTIĞINI SANDI, EVİNE GİTTİ... AMA KEPENKLERDEN BİRİNİ AÇIK UNUTTUĞUNU, DÜKKANDAKİ TELEFONLARI ÇALININCA ANLADI... EKİPLER SOYGUNCULARIN PEŞİNE DÜŞERKEN O DA BOŞ DURMADI..

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 01:14

Domaniç'te Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı, Kocayayla geçidinde trafiği olumsuz etkiledi. Domaniç’te etkili olan kar yağışı yolu beyaza bürüdü. Domaniç-İnegöl karayolu Kocayayla geçidinde ulaş..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk 00:17

İnternet Kafede Camdan Çıkan Çocuk

İnternet kafede oyun oynadıktan sonra çıkmak isteyen çocuk camı açık olan kapı sanınca bu anlar yaşanmış. Neyse ki çocuğa bir şey olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik- 01:40

Putin'i Çıldırtan Harekat! -Bu Bir Tahrik-

32 ülkeden binlerce askerin katıldığı Karadeniz'de yapılan Sea Breeze 2021 askeri tatbikatı, Moskova’dan gelen tepkilere rağmen başladı. Tatbikat, 1997’den bu yana düzenlenen bu türdeki tatbikatların en geniş çaplısı. ..

İstanbul'da 1 Temmuz İtibariyle Tarihi Kapalı Çarşısı'nın Çatısı Ziyarete Açılıyor! İşte Detaylar 02:06

İstanbul'da 1 Temmuz İtibariyle Tarihi Kapalı Çarşısı'nın Çatısı Ziyar

1 TEMMUZ İTİBARİYLE ÇATI ZİYARETE AÇIK..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

Evi Darmadağın Eden İnekler 00:40

Evi Darmadağın Eden İnekler

Evinin havalanması için arka bahçe kapısını açık bırakan kadın eve döndüğünde o kapıdan eve giren ineklerin evin altını üstüne getirdiğini görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
5 yıldır güneşe hasret gencin tek isteği tedavi olmak 04:15

5 yıldır güneşe hasret gencin tek isteği tedavi olmak

Yaşadığı iş kazası sonucu vücudunun çeşitli yerlerinde hasar oluşan ve 5 yıldır güneşe altında kalamayan, sadece kapalı havalarda açık havaya çıkabilen 23 yaşındaki genç tedavi olmak istiyor...

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır  Kete Tarifi 10:02

El Açması İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır Kete Tarifi

1 su bardağı ılık süt 1 adet yumurta yarım çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı ılık su Yarım paket yaşmaya Bir çay kaşığı limon suyu 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Alabildiği kadar..

Dikkat…Bagajda çocuk var! 01:13

Dikkat…Bagajda çocuk var!

Erzurum'da kaydedilen görüntülerde, otomobilin açık bagajında seyahat eden 2 çocuğun tehlikeli anları başka bir vatandaş tarafından kaydedildi. İşte o anlar.....

İstanbul’da çok acayip bir olay! 01:38

İstanbul’da çok acayip bir olay!

Küçükçekmece'de park halindeki bir otomobil içerisinde kafasına poşet geçirilmiş halde erkek cesedi bulundu. Aracın arka koltuğunda ise açık halde iki piknik tüpü olduğu iddia edildi...

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi. 02:23

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi.

Samsun'da iki kardeş özel bir bankanın internet sitesindeki açık sayesinde tam 16 milyar lirayı kendi hesaplarını aktardı...

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak 14:36

Rusya Ukrayna Müzakereleri Türkiye'de Yapılacak

Rusya ve Ukrayna heyetleri Türkiye'de görüşecek. Ukraynalı müzakereci David Arakhamia, Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakerelerde bir sonraki turun 28-30 Mart tarihlerinde Türkiye'de yüz yüze yapılacağını açıkladı. Cumh..