#Açık hava

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video) 02:24

Emir Can İğrek - Çiftetelli (Official Video)

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hype Music Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Genel Koordinatör: Aytaç Bilgin Görü..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serdar da cezalandırılmalı. Bu kanlı oyun, ancak o zam..

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü 00:55

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü

İdlib'te Yerleşim Yerine Saldırı- 11 ölü Suriye'nin İdlib kentindeki Tırmenin beldesine düzenlenen hava saldırısında 11 kişinin öldüğü, 25 kişinin yaralandığı bildirildi...

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru 00:36

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru

Atatürk Havalimanı'nda Uçuş Rekoru İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bombalı saldırı ve darbe girişimi ardından azalan yolcu trafiği normale döndü. Havalimanında dün bin 454 iniş-kalkışla, tüm zamanların uçun rekoru kırı..

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 03:10

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor

Meteoroloji Uyardı! Kar Geliyor 18 Ekim 2016 08:45 Meteoroloji uyardı! Kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece düşmesiyle yüksek kesimler..

Beşiktaş'a Özel Uçak 01:23

Beşiktaş'a Özel Uçak

Beşiktaş'a Özel Uçak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın İtalya'nın Napoli takımıyla karşılaşacak Beşiktaş, sponsoru Türk Hava Yolları (THY) tarafından gerçekleştirilen uğurlama töreniyle İtalya'ya gitti...

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme 01:49

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme

Hulusi Akar'dan Donanma Komutanlığında İnceleme Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar; kara, deniz ve hava kuvvet komutanları ile birlikte, Şırnak, Cizre ve Silopi’de konuşlu birlikleri ziyaret ve denetlemelerini m..

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 01:26

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı

Fetö'ye Keman Çalan Bakın Kimin Kızı Çıktı 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntü..