#Açık hava

Survivor 2018 - 5. Bölüm  Hastalanan Gamze'ye Doktor Müdahalesi 03:36

Survivor 2018 - 5. Bölüm Hastalanan Gamze'ye Doktor Müdahalesi

Adadaki yağışlı ve soğuk hava yarışmacıları zorluyor. Gönüllüler takımında Gamze hastalandı, yerinden kalkamadı.....

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Moda Haftası'nda İbrahim Tatlıses'ten 'Ölürsem Kabrime Gelme İstemem' Çaldı 00:30

Londra Moda Haftası'nda İbrahim Tatlıses'ten 'Ölürsem Kabrime Gelme İs

Hintli modacı Ashish Gupta'nın Londra Moda Haftası'ndaki defilesinin bir bölümünde İbrahim Tatlıses’in ‘Ölürsem Kabrime Gelme İstemem' adlı şarkısı çaldı. Modeller de podyumda bu uzun hava çalarken yürüdü. İşte o ilginç ..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rejim Uçakları Doğu Guta'da Saldırılarına Devam Ediyor 01:00

Rejim Uçakları Doğu Guta'da Saldırılarına Devam Ediyor

Doğu Guta'daki AA muhabirlerinin bildirdiğine göre, Esed rejimi, Doğu Guta'ya son üç gündür başta varil bombası olmak üzere her türlü silahı kullanarak kara ve hava saldırıları düzenliyor...

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet 00:59

Doğu Gutalı Adamın Haykırışı Bu Mu Medeniyet

Suriye'nin Doğu Guta bölgesine Esed rejimi tarafından 260'dan fazla saldırı düzenlendi. Varil bombaları başta olmak üzere her türlü silah kullanılan hava ve kara saldırılarında 250'den fazla sivil hayatını kaybetti...

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme 00:49

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Hatay'da Denetleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları ile birlikte Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'da çeşitli karakol ve birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunduğu bildirildi...

Alçak Dikey Kalkışla Seyircileri Tozun İçinde Bırakan Pilot 00:45

Alçak Dikey Kalkışla Seyircileri Tozun İçinde Bırakan Pilot

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan donanma hava tesisi Centro'dan alçak ve dikey kalkış yapan çılgın pilot Lieut Brandon Hempler seyircileri toz içerisinde bırakmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teknede Birayı Kafaya Diken Kızın Hazin Sonu 00:09

Teknede Birayı Kafaya Diken Kızın Hazin Sonu

Teknede kutu birayı kafaya dikerek arkadaşlarına hava atmaya çalışan güzel hatun soluğu deniz sularında almış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Vampir Akademisi  Film İzle 1:44:22

Vampir Akademisi Film İzle

Vampir Akademisi – Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj Full izle Vampir Akademisi - Vampire Academy (2014) Türkçe Dublaj seçeneğiyle full olarak izleyebilirsiniz. Vampir Akademisi 2014 yapımı bir filmdir. İnsanlarla bar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Mektup Film İzle 2:01:56

Son Mektup Film İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti 00:31

Pilottan Kule'ye: Yanımdan Hızla Araç Geçti

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda pist başına ilerleyen bir uçağın yanından kamyon geçince pilot telsiz ile kontrol kulesini uyardı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış için hazırlanan bir uçak pist başına doğru ilerlemeye başl..

Soğuğun Tetiklediği Hastalıklar Nelerdir 04:21

Soğuğun Tetiklediği Hastalıklar Nelerdir

İç Hastalıkları Uzmanı Kerim Güler: Soğuk hava bazı hastalıkları tetikler...

  • NABIZ tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular 01:13

Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin kendilerini sivil kalkan olarak kullandırmak istemeyen ve bölgeden çıkmaya çalışan halkı silahlarıyla tehdit ederek durdurma anı TSK'ya ait insansız hava araçlarınca görüntü..

Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi 01:21

Afrin'de Terör Örgütünün Imha Edilen Eğitim Kampı Ve Muhabere Merkezi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin/Hacıhasanlı bölgesinde, hava harekâtı ile imha edilmiş olan terör örgütünün eğitim kampı ve muhabere merkezinin görüntülerini paylaştı...

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi 02:01

Eskişehirspor Şehidin Vasiyetini Yerine Getirdi

Eskişehirspor'un yönetici ve futbolcuları, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmadan önce taraftarı olduğu takımın mezarını ziyaret etmesini vasiyet eden Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın defnedildiği Vişnelik Hava Şehitliği'..

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında 00:58

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında

Beşşar Esed rejiminin haber ajansı SANA'nın Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) hava saldırılarında tahrip ettiğini ileri sürdüğü Brat köyündeki tarihi eserler, TSK ve ÖSO tarafından korunuyor...

Virale Dönüşen Ev Ödevi Uluslararası Ün Getirdi 01:33

Virale Dönüşen Ev Ödevi Uluslararası Ün Getirdi

Öğretmeninin verdiği ödev için televizyoncu olan babasından yardım alan 6 yaşındaki Carden Corts isimli çocuk, uluslararası bir ün kazandı. Ev ödevine ufak dokunuşlar yapan baba, hava durumu sunumunu muhteşem bir video h..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Sağyaşar Ve Hatice Şendil Can Feda Filminin Galasında Röportaj 01:15

Burak Sağyaşar Ve Hatice Şendil Can Feda Filminin Galasında Röportaj

Can Feda filminin galası yapıldı Başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin paylaştığı Can Feda adlı film, 6 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün ..

  • BETA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi 02:38

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi

Birliktelikleriyle magazin gündemini bir haftadır meşgul eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti Bodrum 5 günlük tatillerinin ardından Bodrum’dan ayrıldı. Dereköyde kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik ev..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce