#Açık hava

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı 00:51

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı

İsrail ordusu Gazze sınırında olayları görüntüleyen gazetecilerin üzerine İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) göz yaşartıcı gaz attı...

THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak 02:04

THY Dünyada Bir Numaralı Şirket Olacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Biz her zaman Türk insanının gurur duyacağı, başını dik tutacağı bir şirket olmak zorundayız. Biz THY'yi dünyanın bir numaralı şirketi haline getirmek zorundayız, bu şekilde bu..

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri 01:59

280 Km Menzile Sahip BORA'nın Nefes Kesen Atış Görüntüleri

Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi olan Bora füzesi ise 280 kilometre azami menzile sahip bulunuyor. Gece ve gündüz, her türlü hava ve arazi şartlarında görev yapabilen sistem, yüksek öncelikli hedefler üzerine y..

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph 03:19

Dünyanın En Hızlı Döken Hit Rekoru Kırma 96Mph

British gardener Kevin Nicks has smashed through his official record for the world’s fastest shed - by reaching a top speed of 96.8mph. The 52 year-old, from Chipping-Norton in Oxfordshire, surpassed his previous record ..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması 04:00

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması

A TEAM of intrepid engineers are attempting to create the fastest land vehicle of all time. The current land-speed record was made in 1997, when the British Royal Air Force achieved an incredible speed of 763mph. But now..

  • BETA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş 00:29

3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş

29 Ekim'de açılması planlanan 3. Havalimanı'nda ilk uçuş gerçekleşti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) ait Cessna Citation XLS tipi test uçağı, pistte kalibrasyon uçuşu yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil Operasyonunu Böyle Açıkladı 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kandil Operasyonunu Böyle Açıkladı

Niğde'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kandil, oraya da operasyonlarımızı başlattık diyerek 20 uçağın katıldığı hava harekatlarında 14 PKK hedefinin yok edildiğini söyledi...

Acı Çığlığın Sahibi Artık Görüyor 00:54

Acı Çığlığın Sahibi Artık Görüyor

Suriye'de hava saldırılarında yaralanarak gözlerini kaybeden 10 yaşındaki Abdulmuin El-Hassan isimli çocuk, “Baba, kör oldum” diye feryad etmişti. Küçük çocuk Gaziantep'te tedavi edildi. Artık görebiliyor...

Arabayı Sahil Kenarına Parketmek 00:15

Arabayı Sahil Kenarına Parketmek

Bu arkadaşımız hava almak için deniz kenarında gitmiş belli ki. Denizi de yakından seyretmek istemiş olacak ki böyle bir aksiyona girmiş. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k 39:59

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k

Uzun ve karanlık bir orman yolundan, vadiye ulaşıyoruz ve büyülü konağı bulmaya çalışıyoruz.Hava oldukça soğuk ve ürpertici bir atmosfere sahip.Uzun arayışların ardından konağı buluyoruz... başımıza gerek konak içerisi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik 01:34

ÖSO'dan Erdoğan'a Dev Posterle Tebrik

Özgür Suriye Ordusu, Afrin'de yerli üretim silahlı insansız hava aracı ile imha edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın resminin yerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla Türk ve Suriye devrimi bayrağının yer ..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada 02:22

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda başlatılan operasyonda 3'ü ölü olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 teröristin, erzak için kafalarını inlerinden çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği öğrenildi. Teröristl..

Soba Borusuyla Gökyüzüne Füze Atmak 00:09

Soba Borusuyla Gökyüzüne Füze Atmak

Bir grup Rus genci bu videoda soba borusuna koyduğu patlayıcıyı hava tutarak ateşliyor ve ilginç görüntüler ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu 00:52

Gazze'deki İHH Ofisi Ve Cami İsrail Saldırısının Hedefi Oldu

Gazze'deki İHH ofisi ve cami İsrail saldırısının hedefi oldu İsrail'in 14 Temmuz'da Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısının ardından Şeyh Zayid Cami'de ve İnsani Yardım Vakfı merkez binasında oluşan hasar güvenlik ..

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat 03:15

SİHA'lara Yeni Yerli Mühimmat

SİHA'lara yeni yerli mühimmat Güvenlik güçlerinin operasyonel kabiliyetini önemli ölçüde güçlendiren silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) mühimmat çeşitliliği yeni yerli mühimmatla artacak...

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sansasyonel Eylem Yapacaklar 01:58

Ahmet Zeki Üçok'tan Çarpıcı Suikast Timi İddiası Birkaç Ay İçinde Sans

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli albay Ahmet Zeki Üçok, yurtdışına kaçan FETÖ'cü askerlerin suikast timi oluşturduklarını ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olduklarını ileri sürdü. Kanal D haberden Ber..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Tunceli'de Terör Operasyonu 00:42

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'de terör operasyonu Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında eylem hazırlığındaki 10 teröristin hava destekli operasyonda etkisiz hale getirildiği bildirildi...