#Açıklamasıyla beyin yakan dayı

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor 04:06

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seveni alıyor da Kalbimi acıtıyor Dünya Bu nasıl bir rüya Ciğeri yakıyor Günümü güneşimi Geceye zifir yapan Dünya Gideni geri yolla Yarayı sarı..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Uzman çavuş şehit düştü! 01:08

Uzman çavuş şehit düştü!

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKAN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ... ÇUKURCA'DA ÇIKAN ÇATIŞMADA, PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDURRAHMAN TOPUKSUZ ŞEHİT DÜŞTÜ... ACI HABERİ ALAN AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI.....

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi 01:53

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi

Tüm Türkiye onu Antalya'da sokak kısıtlamasında gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen polisten ceza yerken tanımıştı. O cezanın ardında yürek yakan bir dram çıkmıştı. Devlet şefkat elini Ali Çiftçi'ye uzattı. Evsizk..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi 02:13

Çanakkale'de Baraja Sürüklenen Cipten Acı Haber Geldi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde baraja saplanan cipten acı haber geldi. Otomobilin baraj suyuna kapılması sonucu kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Filiz Soydoğan Çiçek'in cesedi, ailesinin yürek yakan ferya..

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!'' 01:53

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!''

“YARDIM EDİN, ÇOCUKLARIM VAR, ÖLMEK İSTEMİYORUM”… YÜREK YAKAN BU SÖZLER, BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN 38 YERİNDEN BIÇAKLANAN 2 ÇOCUK ANNESİ AYCAN KINCI’YA AİT… O, ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ AMA YAŞADIĞI KABUS PEŞİNİ BIRA..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada 03:27

5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada

Bursa'nın İnegöl ilçesi mobilya sanayindeki 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe veren şüpheli güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yangınlar itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçr..

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

12 ilde eş zamanlı orman yangını 07:28

12 ilde eş zamanlı orman yangını

Türkiye son 48 saatte 14 kentte onlarca noktada peş peşe ve esrarengiz şekilde çıkan orman yangını felaketleriyle boğuşuyor. Ciğerimizi yakan alevler yerleşim bölgelerine kadar sıçradı. Onlarca köy mahalle boşaltıldı...

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta 11:30

Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta

Galip bey gene çocuklarını eğlendirmek ve eğitmek için ormanda kamp kurmaya götürür. Olaylar Galip beyin istediği gibi gitmez. Başlarına türlü olaylar gelir. Mine hayallerinde taş devrine kadar uzanır. Final de galip bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk 10:57

Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

Aram Tîgran - Digerim Nagerim 01:54

Aram Tîgran - Digerim Nagerim

Ailesi Ermeni Tehciri sırasında Diyarbakır'dan Suriye'nin Kamışlo kentine göç etmiştir. Tigran, dokuz yaşındayken ilgisini müziğe yönlendirdi ve ud çalmaya başladı. 20 yaşındayken Kürtçe, Ermenice ve Arapça şarkılar söyl..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver 00:59

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver

Elindeki tabancayla vatan, millet, savunma dersi veren; annesinin gerekli teşhisi koyduğu (beyin...) cengaveri izliyoruz...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu 09:53

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu

Diğer etiketler; komik, komik video, komik video izle, enteresan, enteresan video izle, gülme garanti, güldüren videolar, okuyom ben ya, artiz mi artiz ne arar la bazarda, ray ray kasım, çok iyi de oldu çok ta güzel oldu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.610 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

 Deha, Albert Einstein 02:19

Deha, Albert Einstein

Hayatındaki iniş çıkışları, gençlik yılları ve evrenin gizemlerini açığa çıkardığı dönemleriyle tarihe adını yazdıran Albert Einstein, Deha serisiyle yakında..

Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü 09:30

Canim Kardeşi̇m 74.Bölüm Dedekti̇fler Kulübü

Başta Lale hanım, Galip bey ve çocuklar evde sürekli bir şeylerin kaybolduğunu fark ederler. Lale hanımın taze kurabiyeleri, Galip beyin şapkası, kızların çorapları ve bebekleri çalınmaktadır. Bu kayıp olan eşyaları kimi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce