#Açıklandı

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi 00:53

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan Artık Daha İyi

Endonezya'nın Borneo Adası'nda ücra bir köyde esaret altındayken kurtarılarak tedavi altına alınan albino orangutan, kurtarılışının 10'uncu gününde kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Bo..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475 01:01

Venezuela'da Enflasyon Yüzde 475

Venezuela’da hükümetin tanıttığı 500 ve 20 bin bolivarlık banknotlar dolaşıma sokuldu. Ekonomideki kötü gidişin önüne geçmek için en çok kullanılan banknotlardan 500’lük bolivarlar tedavülden kaldırılmıştı. Yeni bankno..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adam-Kadınlarla Anlaşmanın Sırrını Açıkladılar 02:56

3 Adam-Kadınlarla Anlaşmanın Sırrını Açıkladılar

3 Adam'ın 26 Mart Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde canlı yayında kadınlarla anlaşmanın yolu açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

 2017  Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu 00:47

2017 Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu

Irak’ta yapılan güzellik yarışmasında 2017 Miss Irak seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman, Hülya Avşar’la aynı kaderi paylaştı, tacı geri alındı, 2017 Miss Irak güzelinin sonu Hülya Avşar'ın sonuyla aynı oldu Irak’ta yapıla..

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi 00:43

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar açıklandı. Oğlu şehit edilen bir anne, vatan hainlerine bu sözlerle seslendi.....

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı! 00:19

İneceği Durağı Kaçırınca Otobüsten Atladı!

Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince panikleyen bir öğrenci, aşağı atladı. Hindistan'da otobüs ineceği yeri geçince ne yapacağını şaşıran bir öğrenci, aşağı atladı. O anlarsa otobüsün kamerasına yansıdı. Olayda öğren..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Şırnak'ta Ruhsatsız Kömür Ocağında Göçük 01:04

Şırnak'ta Ruhsatsız Kömür Ocağında Göçük

Şırnak- Cizre karayolunun 20. kilometresindeki ruhsatsız kömür ocağında meydana gelen göçükte 6 işçi hayatını kaybetti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından, ocağın çalışma ruhsatının olmadığı açıklandı...

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü 00:52

Şam’da Çifte İntihar Saldırısı 17 Ölü

Suriye'nin başkenti Şam'da polis karakoluna yönelik gerçekleştirilen çifte intihar saldırısında 17 kişinin öldüğü açıklandı. Başkent Şam'da gerçekleştirilen çifte bombalı intihar saldırısında siviller ve polislerden oluş..

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Ürdün Topçu Birlikleri Abd Ile Ortak Askeri Tatbikat Yaptı 00:29

Ürdün Topçu Birlikleri Abd Ile Ortak Askeri Tatbikat Yaptı

ABD’nin Ürdün Büyükelçiliğinin resmi internet sitesinde Ürdün Genelkurmay Başkanı Mahmut Fureyhat’ın geçtiğimiz hafta Kraliyet Topçu Birliğinin gerçek mermi kullanarak yaptığı tatbikata katıldığı açıklandı. Tatbikata, AB..